Blogpost

Jonge Democraten verwelkomen 4000e lid

De Jonge Democraten – de politieke jongerenorganisatie gelieerd aan D66 – komen dit weekend bijeen voor hun 57e Algemene Ledenvergadering. In Groningen zullen de jongeren ondermeer standpunten innemen over onderwijs, duurzaamheid en democratie.

Het belooft een erg inhoudelijk weekend te worden. Actuele thema’s als referenda, CO2 opslag in Barendrecht, afschaffing van de monarchie en afschaffing van het verschil tussen HBO en WO komen aan de orde komen. De Jonge Democraten hopen op het Congres duidelijke standpunten in te nemen in aanloop naar de Tweede Kamerverkiezingen toe.

Thomas Bakker, Landelijk Voorzitter van de Jonge Democraten: ‘Interessant aan dit congres wordt dat de Jonge Democraten zich uitlaten over onderwerpen die hen aan het hart liggen. Onderwijs en Bestuurlijke Vernieuwing zijn belangrijke thema’s voor deze politieke jongerenorganisatie. Op deze thema’s zijn de Jonge Democraten altijd voorlopers geweest, dus dit weekend zal hierin zeker interessant worden.’

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to Twitter

JD Blog

Pauline - De Precieze

Het treffen met Pauline vindt plaats in Deventer. Ze had vooraf weinig te raden overgelaten waarom we daar afspraken; ze is in Deventer opgegroeid én het is de plek waar ze voor het eerst actief we...

Lees meer...

vrijdag 01 september 20:00
Openingsborrel - Rotterdam
maandag 04 september 19:45
Jaaropening met Mini-AAV - Arnhem-Nijmegen
maandag 04 september 20:00
Join the party! - Utrecht
dinsdag 05 september 19:30
Dinosaurusverhalen - Leiden-Haaglanden
dinsdag 05 september 20:00
Introborrel voor nieuwe (en oude) leden - Groningen
vrijdag 08 september 18:00
JD Brabant Kick-off BBQ - Brabant
zaterdag 09 september 10:00
Septembercongres - Landelijk
maandag 11 september 20:00
Let's make this work(group) together! - Utrecht

» Bekijk volledige kalender

Vul hieronder je emailadres in om een link te krijgen waarmee je je aan kunt melden voor de nieuwsbrieven van de Jonge Democraten en waarmee je je abonnementen kunt wijzigen.

» Bekijk eerdere nieuwsbrieven

Twitter

Jonge Democraten Online

FacebookLinkedInTwitterYouTube

© 2017 Jonge Democraten