Blogpost

Jonge Democraten verwelkomen 4000e lid

De Jonge Democraten – de politieke jongerenorganisatie gelieerd aan D66 – komen dit weekend bijeen voor hun 57e Algemene Ledenvergadering. In Groningen zullen de jongeren ondermeer standpunten innemen over onderwijs, duurzaamheid en democratie.

Het belooft een erg inhoudelijk weekend te worden. Actuele thema’s als referenda, CO2 opslag in Barendrecht, afschaffing van de monarchie en afschaffing van het verschil tussen HBO en WO komen aan de orde komen. De Jonge Democraten hopen op het Congres duidelijke standpunten in te nemen in aanloop naar de Tweede Kamerverkiezingen toe.

Thomas Bakker, Landelijk Voorzitter van de Jonge Democraten: ‘Interessant aan dit congres wordt dat de Jonge Democraten zich uitlaten over onderwerpen die hen aan het hart liggen. Onderwijs en Bestuurlijke Vernieuwing zijn belangrijke thema’s voor deze politieke jongerenorganisatie. Op deze thema’s zijn de Jonge Democraten altijd voorlopers geweest, dus dit weekend zal hierin zeker interessant worden.’

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to Twitter

JD Blog

Congresvoorzitters en Stem- en Notulencommissie bekend!

Het is inmiddels bekend welke helden ons congres in goede banen gaan leiden! Als Congresvoorzitters gaat het Landelijk Bestuur voordragen: Malu Pasman, Jasper van den Hof, Martin van Montfort en Mi...

Lees meer...

dinsdag 27 juni 19:30
The IFLRY game - politcs at an international level - Leiden-Haaglanden
woensdag 28 juni 18:00
LedenBBQ - Rotterdam
woensdag 28 juni 20:00
Zomerse teamavond! - Brabant
woensdag 28 juni 20:00
Interesse avond voor het bestuur - Friesland
zaterdag 01 juli 12:00
Model United Nations JD Utrecht - Utrecht
woensdag 05 juli 20:00
VerkiezingsAAV - Friesland
vrijdag 07 juli 19:00
Verenigingsweekend - Landelijk
donderdag 13 juli 20:00
Afsluitende avond - Friesland

» Bekijk volledige kalender

Vul hieronder je emailadres in om een link te krijgen waarmee je je aan kunt melden voor de nieuwsbrieven van de Jonge Democraten en waarmee je je abonnementen kunt wijzigen.

» Bekijk eerdere nieuwsbrieven

Twitter

Jonge Democraten Online

FacebookLinkedInTwitterYouTube

© 2017 Jonge Democraten