Blogpost

Jonge Democraten bij de COP15

Afgelopen week is de klimaattop in Kopenhagen van start gegaan. Twee weken onderhandelen wereldleiders over een nieuw klimaatakkoord. De Jonge Democraten zijn in Kopenhagen aanwezig en zullen vanaf volgende week verslag doen van wat zij bij COP15 meemaken.

De Jonge Democraten maakt deel uit van de Jongeren Kopenhagen Coalitie. Deze groep jongeren laat met creatieve ideeen zien hoe een beter klimaat mogelijk is. De coalitie van 14 Nederlandse jongerenorganisaties zal aankomend weekend richting de Deense hoofdstad vertrekken. Daarnaast is ook de wereldwijde liberale koepelorganisatie IFLRY uitgenodigd om bij de top aanwezig te zijn. Met een delegatie van zo'n 90 man sterk laten deze liberale jongeren van zich horen in Kopenhagen.

Via deze organisaties zijn ook leden van de Jonge Democraten aanwezig bij de COP15. Zij zullen vanaf volgende week hun indrukken van deze enorme politieke bijeenkomst op deze website plaatsen.

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to Twitter

JD Blog

Congresvoorzitters en Stem- en Notulencommissie bekend!

Het is inmiddels bekend welke helden ons congres in goede banen gaan leiden! Als Congresvoorzitters gaat het Landelijk Bestuur voordragen: Malu Pasman, Jasper van den Hof, Martin van Montfort en Mi...

Lees meer...

zaterdag 01 juli 12:00
Model United Nations JD Utrecht - Utrecht
woensdag 05 juli 20:00
VerkiezingsAAV - Friesland
vrijdag 07 juli 19:00
Verenigingsweekend - Landelijk
donderdag 13 juli 20:00
Afsluitende avond - Friesland
woensdag 06 september 18:00
JD Brabant Kick-off BBQ - Brabant
zaterdag 09 september 10:00
Septembercongres - Landelijk
woensdag 20 september 20:00
Biesboschbattle - Brabant

» Bekijk volledige kalender

Vul hieronder je emailadres in om een link te krijgen waarmee je je aan kunt melden voor de nieuwsbrieven van de Jonge Democraten en waarmee je je abonnementen kunt wijzigen.

» Bekijk eerdere nieuwsbrieven

Twitter

Jonge Democraten Online

FacebookLinkedInTwitterYouTube

© 2017 Jonge Democraten