Blogpost

Jonge Democraten bij de COP15

Afgelopen week is de klimaattop in Kopenhagen van start gegaan. Twee weken onderhandelen wereldleiders over een nieuw klimaatakkoord. De Jonge Democraten zijn in Kopenhagen aanwezig en zullen vanaf volgende week verslag doen van wat zij bij COP15 meemaken.

De Jonge Democraten maakt deel uit van de Jongeren Kopenhagen Coalitie. Deze groep jongeren laat met creatieve ideeen zien hoe een beter klimaat mogelijk is. De coalitie van 14 Nederlandse jongerenorganisaties zal aankomend weekend richting de Deense hoofdstad vertrekken. Daarnaast is ook de wereldwijde liberale koepelorganisatie IFLRY uitgenodigd om bij de top aanwezig te zijn. Met een delegatie van zo'n 90 man sterk laten deze liberale jongeren van zich horen in Kopenhagen.

Via deze organisaties zijn ook leden van de Jonge Democraten aanwezig bij de COP15. Zij zullen vanaf volgende week hun indrukken van deze enorme politieke bijeenkomst op deze website plaatsen.

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to Twitter

JD Blog

[Vlog] Op het Lymec Congres in Sofia

De Jonge Democraten zijn op het congres van LYMEC (de koepelorganisatie van Europese, liberale politieke jongerenorganisaties) geweest. In deze vlog kun je zien wat ze daar zoal voor elkaar hebben ...

Lees meer...

dinsdag 17 oktober 19:30
DuurzaamheidsPubQuiz - Leiden-Haaglanden
dinsdag 17 oktober 19:45
Politiek Poker - Friesland
dinsdag 17 oktober 20:00
Sekszorg in het PGB - Amsterdam
dinsdag 17 oktober 20:00
Masterclass Europese Politiek - Groningen
woensdag 18 oktober 20:00
Een avondje cultuur-marxisme - Brabant
woensdag 18 oktober 20:00
Verkiezingsprogramma en visie JD - Rotterdam
woensdag 18 oktober 20:00
De toekomst van LHBT-rechten - Landelijk
donderdag 19 oktober 16:30
Kennismakingsborrel - Landelijk

» Bekijk volledige kalender

Vul hieronder je emailadres in om een link te krijgen waarmee je je aan kunt melden voor de nieuwsbrieven van de Jonge Democraten en waarmee je je abonnementen kunt wijzigen.

» Bekijk eerdere nieuwsbrieven

Twitter

Jonge Democraten Online

FacebookLinkedInTwitterYouTube

© 2017 Jonge Democraten