Blogpost

Jonge Democraten bij de COP15

Afgelopen week is de klimaattop in Kopenhagen van start gegaan. Twee weken onderhandelen wereldleiders over een nieuw klimaatakkoord. De Jonge Democraten zijn in Kopenhagen aanwezig en zullen vanaf volgende week verslag doen van wat zij bij COP15 meemaken.

De Jonge Democraten maakt deel uit van de Jongeren Kopenhagen Coalitie. Deze groep jongeren laat met creatieve ideeen zien hoe een beter klimaat mogelijk is. De coalitie van 14 Nederlandse jongerenorganisaties zal aankomend weekend richting de Deense hoofdstad vertrekken. Daarnaast is ook de wereldwijde liberale koepelorganisatie IFLRY uitgenodigd om bij de top aanwezig te zijn. Met een delegatie van zo'n 90 man sterk laten deze liberale jongeren van zich horen in Kopenhagen.

Via deze organisaties zijn ook leden van de Jonge Democraten aanwezig bij de COP15. Zij zullen vanaf volgende week hun indrukken van deze enorme politieke bijeenkomst op deze website plaatsen.

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to Twitter

JD Blog

Bram - De Nuchtere

Door: Michiel Ruland Bram: Nuchter en er zijn dus geen opvallende foto van hem te vinden. Voor mijn derde en laatste interview spreek ik af met Bram. Bram lijkt in het contact voorafgaand aan het...

Lees meer...

donderdag 31 augustus 20:00
Debattraining D-loquentia I - Groningen
vrijdag 01 september 20:00
Openingsborrel - Rotterdam
maandag 04 september 19:45
Jaaropening met Mini-AAV - Arnhem-Nijmegen
maandag 04 september 20:00
Join the party! - Utrecht
dinsdag 05 september 19:30
Dinosaurusverhalen - Leiden-Haaglanden
dinsdag 05 september 20:00
Introborrel voor nieuwe (en oude) leden - Groningen
woensdag 06 september 19:30
Masterclass Rotterdamse politiek - Rotterdam
vrijdag 08 september 18:00
JD Brabant Kick-off BBQ - Brabant

» Bekijk volledige kalender

Vul hieronder je emailadres in om een link te krijgen waarmee je je aan kunt melden voor de nieuwsbrieven van de Jonge Democraten en waarmee je je abonnementen kunt wijzigen.

» Bekijk eerdere nieuwsbrieven

Twitter

Jonge Democraten Online

FacebookLinkedInTwitterYouTube

© 2017 Jonge Democraten