Blogpost

Jonge Democraten beplakken Oss met posters vóór de Grondwet

De Jonge Democraten, de politieke jongerenorganisatie verbonden aan D66, hebben zondagavond het SP-bolwerk Oss volgehangen met liefst zevenhonderd campagneposters vóór de Europese Grondwet. De jonge D66'ers willen bij de Ossenaren een gevoelige snaar raken door posters op te hangen die sterke gelijkenis vertonen met de posters die de SP normaal gesproken verspreidt.

"Ook voor de mensen in Oss is de Grondwet namelijk erg belangrijk. Het sociale beleid heeft eindelijk een goede basis binnen de EU," aldus voorzitter Jan Paternotte van de Jonge Democraten.

De Jonge Democraten hebben de afgelopen twee weken met hun blauw met geel geschilderde caravan de TourNee van Geert Wilders achtervolgd. Die werd gisteren echter afgesloten in Rotterdam. "We zijn de afgelopen weken bezig geweest om de argumenten van rechts te ontkrachten. Vandaag doen we datzelfde met de argumenten van links," legt Paternotte uit.

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to Twitter

JD Blog

Denk mee met de JDenktank

De JD heeft een schat aan kennis en ervaring. Deze schat is echter verdeeld over allemaal verschillende leden. Wil jij jouw kennis en ervaring op een informele manier delen met het Landelijk Bestuu...

Lees meer...

vrijdag 22 september 17:00
BBBB - BlufBorrel Bestuur Brongers - Landelijk
vrijdag 22 september 17:00
Twinning naar Berlijn! - Amsterdam
maandag 25 september 19:45
Springen met Progressievelingen - Arnhem-Nijmegen
maandag 25 september 20:00
Wissel-AAV - Utrecht
dinsdag 26 september 19:00
JDA bezoek aan de Raad - Amsterdam
dinsdag 26 september 19:30
Debattraining - Leiden-Haaglanden
dinsdag 26 september 20:00
Actualico - Groningen
woensdag 27 september 20:00
Teamavond - Brabant

» Bekijk volledige kalender

Vul hieronder je emailadres in om een link te krijgen waarmee je je aan kunt melden voor de nieuwsbrieven van de Jonge Democraten en waarmee je je abonnementen kunt wijzigen.

» Bekijk eerdere nieuwsbrieven

Twitter

Jonge Democraten Online

FacebookLinkedInTwitterYouTube

© 2017 Jonge Democraten