Blogpost

Jonge Democraten beplakken Oss met posters vóór de Grondwet

De Jonge Democraten, de politieke jongerenorganisatie verbonden aan D66, hebben zondagavond het SP-bolwerk Oss volgehangen met liefst zevenhonderd campagneposters vóór de Europese Grondwet. De jonge D66'ers willen bij de Ossenaren een gevoelige snaar raken door posters op te hangen die sterke gelijkenis vertonen met de posters die de SP normaal gesproken verspreidt.

"Ook voor de mensen in Oss is de Grondwet namelijk erg belangrijk. Het sociale beleid heeft eindelijk een goede basis binnen de EU," aldus voorzitter Jan Paternotte van de Jonge Democraten.

De Jonge Democraten hebben de afgelopen twee weken met hun blauw met geel geschilderde caravan de TourNee van Geert Wilders achtervolgd. Die werd gisteren echter afgesloten in Rotterdam. "We zijn de afgelopen weken bezig geweest om de argumenten van rechts te ontkrachten. Vandaag doen we datzelfde met de argumenten van links," legt Paternotte uit.

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to Twitter

JD Blog

Dennis van Driel - Zeeuw en Limburger

Ook dit jaar vinden er interviews plaats met alle nieuwgekozen Landelijk Bestuursleden. Het eerste interview is geweest met Dennis van Driel, aankomend Bestuurslid Politiek & Internationaal Doo...

Lees meer...

vrijdag 01 september 20:00
Openingsborrel - Rotterdam
maandag 04 september 19:45
Jaaropening met Mini-AAV - Arnhem-Nijmegen
dinsdag 05 september 20:00
Introborrel voor nieuwe (en oude) leden - Groningen
vrijdag 08 september 18:00
JD Brabant Kick-off BBQ - Brabant
zaterdag 09 september 10:00
Septembercongres - Landelijk
dinsdag 12 september 19:30
Dag van de lokale media - Amsterdam
dinsdag 12 september 20:00
In gesprek met... - Groningen
donderdag 14 september 19:30
Overdracht AAV - Amsterdam

» Bekijk volledige kalender

Vul hieronder je emailadres in om een link te krijgen waarmee je je aan kunt melden voor de nieuwsbrieven van de Jonge Democraten en waarmee je je abonnementen kunt wijzigen.

» Bekijk eerdere nieuwsbrieven

Jonge Democraten Online

FacebookLinkedInTwitterYouTube

© 2017 Jonge Democraten