#

Jonge Democraten Academie zoekt leiders

14 Mrt 2011

“We must be the change we wish to see in the world.”

- Mahatma Gandhi

 

“In matters of style, swim with the current; In matters of principle, stand like a rock”.

– Thomas Jefferson

 

“A good leader directs the path to success and let his followers use their own skills and knowledge in achieving it.”

- Carrie Ann T. Tajaran

 

De Jonge Democraten Academie zoekt leiders. Individuen die de wereld naar de stip op de horizon kunnen leiden. Leidt jij de samenleving naar de toekomst? Dan zijn de JD Academie toptrainingen:  leiderschap iets voor jou! Tien deelnemers zullen zes sessies op elke tweede zaterdag vanaf mei* (uitgezonderd juli & augustus) workshops volgen op gebied van maatschappelijk en politiek leiderschap. Experts op gebied van leiderschap zullen deze sessies leiden. In de leiderschaps toptrainingen van de JD Academie leer jij:

 

- Persoonlijk en generatief leiderschap;

- Het maken van een leiderschapsplan;

- Groepsprocessen leiden;

- Academische achtergronden van leiderschap;

- Speechen als een leider.

 

Aan elke deelnemer wordt een coach gekoppeld. Elke coach is gegarandeerd van het hoogste niveau en heeft zijn of haar leiderschap bewezen het publieke, maatschappelijke of bedrijfsleven. Elke deelnemer moet minimaal 2 keer afspreken met zijn of haar coach buiten de workshops om.

Ben/heb jij:

 

- Ambitie binnen de JD;

- Enige ervaring met leiderschap;

- Een duidelijke persoonlijke visie.

 

Meld je dan aan! Stuur dan voor 11 april de volgende gegevens naar academie@jongedemocraten.nl met de vermelding ‘leiderschap’:

Het ingevulde aanmeldingsformulier (hier te downloaden)
Motivatiebrief (max. 600 woorden) waarin jij toelicht waarom jij mee wil doen aan de leiderschap toptrainingen en wat jij voor rendement kan leveren aan de vereniging.

Op basis van het aantal aanmeldingen wordt een selectieprocedure gestart. Eventuele selecties zullen ’s avonds plaatsvinden in week 16 op verschillende locaties in het land. Kosten voor de leiderschapstrainingen zijn in totaal 50 euro, aan het begin van de trainingen te voldoen.


Let op: afwezigheid bij één sessie zonder valide reden leidt tot een schorsing binnen de toptrainingen. De JD betaalt veel geld voor de trainingen, waarbij de deelnemers een zekere verantwoordelijkheid hebben ten opzichte van de vereniging.

*: 14 mei, 11 juni, 10 september, 8 oktober, 12 november & 11 december.

Categorie: Mededelingen