Blogpost

JD debatteam wint finale D66-toernooi

Het debatteam van de Jonge Democraten heeft op vrijdagavond 24 juni de finale van het D66-debattoernooi gewonnen. 'D-Loquentia' - het jaarlijkse debattoernooi van D66, vond plaats in het Koorenhuis in Den Haag. Thijs Kleinpaste en Walter Freeman versloegen daar de 11 andere teams van D66-leden, afkomstig vanuit het hele land. Op 21 mei wonnen zij reeds het JD Academie Debattoernooi, waarna ze zich inschreven voor het toernooi van D66. Thijs en Walter strijdden in de finale tegen het D66-team van afdeling Utrecht. "De vrijheid van godsdienst moet uit de grondwet worden geschrapt" was de complexe stelling waarvoor zij moesten pleiten, met succes.


De Jonge Democraten organiseren binnen de tien verschillende afdelingen regelmatig debattrainingen. Daarnaast vindt jaarlijks het Academie Debattoernooi plaats, waarbij iedere afdeling een team afvaardigt. Wil je meer weten over debatteren binnen de Jonge Democraten, neem dan contact op met scholing@jongedemocraten.nl.

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to Twitter

JD Blog

Denk mee met de JDenktank

De JD heeft een schat aan kennis en ervaring. Deze schat is echter verdeeld over allemaal verschillende leden. Wil jij jouw kennis en ervaring op een informele manier delen met het Landelijk Bestuu...

Lees meer...

dinsdag 26 september 19:00
JDA bezoek aan de Raad - Amsterdam
dinsdag 26 september 19:30
Debattraining - Leiden-Haaglanden
dinsdag 26 september 20:00
Actualico - Groningen
woensdag 27 september 20:00
Teamavond - Brabant
vrijdag 29 september 19:00
BBBBB Overijssel - BuitenBubbelBorrel met Bestuur Brongers - Landelijk
vrijdag 29 september 20:00
Maandborrel - Amsterdam
vrijdag 29 september 20:00
PJO borrel - Limburg
zaterdag 30 september 11:00
Actie voor het sleepnetwetreferendum - Leiden-Haaglanden

» Bekijk volledige kalender

Vul hieronder je emailadres in om een link te krijgen waarmee je je aan kunt melden voor de nieuwsbrieven van de Jonge Democraten en waarmee je je abonnementen kunt wijzigen.

» Bekijk eerdere nieuwsbrieven

Jonge Democraten Online

FacebookLinkedInTwitterYouTube

© 2017 Jonge Democraten