Blogpost

JD Blog: Goede Voornemens

Terug van weggeweest: de JD Blog. Na enige tijd te zijn verdwenen is de JD blog terug van weg geweest. Een van de goede voornemens voor 2010 is om eens per week een blog te plaatsen op de website. Vernieuwing past bij de JD en daarom zal deze blog geen blog worden als jullie tot op heden van de JD gewend waren. Niet alleen middels tekst zullen we jullie op de hoogte houden van wat Landelijk bestuursleden denken, doen, laten, hopen en verwachten. Traditionele blogs als deze zullen afgewisseld worden met foto- en videoblogs. En dat is nog niet alles, omdat niet alleen Landelelijk Bestuurleden weten wat er binnen de vereniging gaande is, zullen ook gastbloggers de JD blog van input voorzien!

De eerste week van het nieuwe jaar staat in het teken van goede voornemens. Het LB heeft ook een heleboel goede voornemens. maar voordat ik daarover verder zal uitweiden, wil ik jullie nog even mee terug nemen naar de laatste week van 2009. Het zal jullie niet ontgaan zijn dat Wouter zijn functie heeft neergelegd als penningmeester. Na deze functie twee maanden te hebben vervuld, kwam hij tot de conclusie dat hij onvoldoende functioneert. Hij had er geen vertrouwen in dat dit de komende periode beter zou worden. Dat is zonder meer een vervelend besluit. Echter, de analyse van Wouter deel ik en gegeven die situatie denk ik dat dit het enige juiste besluit is.  

Dit besluit werd genomen in de laatste week van 2009. Nu staat 2010 voor de deur. En zoals gezegd, dit jaar gaat het Landelijk Bestuur in met heel veel goede  voornemens. Nee, het LB gaat niet stoppen met roken, minder drinken, meer sporten of anderszins gezonder leven.  Onze goede voornemens gaan over de Jonge Democraten! De afgelopen weken hebben we heel hard gewerkt om te bepalen waar we ons als bestuur het komende jaar voor willen inzetten. Om hierin de beste ideeën te doen komen bovendrijven, en de juiste keuzes te maken, hebben onder meer een weekend in Koedijk doorgebracht. Niet gehinderd of afgeleid door een attractieve omgeving kwamen daar steeds betere plannen naar voren. Daarnaast hebben we samen met Kirsten Nienhuis en Sjoerd Arlman, twee professionele consultants meerdere malen om de tafel gezeten. Dat was heel interessant en zeer vruchtbaar, waarvoor ze allebei veel dank verdienen.

De vraag is nu natuurlijk, waar heeft dit alles toegeleid? Ik sta te trappelen om deze vraag te beantwoorden, toch ga laat ik jullie nog even wachten. Een deze dagen verschijnt ons beleidsplan op de website en op de Kaderdag zal het gepresenteerd worden. Hopelijk zullen jullie dit met interesse lezen. Wij zijn daarna zeer benieuwd naar jullie reacties!

Tot slot wens ik iedereen een heel mooi 2010 toe, gelukkig Nieuwjaar!

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to Twitter

JD Blog

Onze campagnehelden

De voorbereidingen van de campagne voor Gemeenteraadsverkiezingen en het referendum over de Sleepwet zijn in volle gang. De afdelingscampagneleiders, het campagneteam en het Landelijk Bestuur zijn ...

Lees meer...

woensdag 22 november 20:00
Het Bourgondisch Debat - Brabant
woensdag 22 november 20:00
Venezuela - Rotterdam
vrijdag 24 november 18:30
Maandborrel en Algemene Afdelingsvergadering! - Amsterdam
vrijdag 24 november 20:00
De BuitenBubbelBorrel met Bestuur Brongers in Maastricht - Limburg
zaterdag 25 november 10:00
Day of the Middle East - Landelijk
zaterdag 25 november 12:00
Bezoek JuLi’s Bremen aan Groningen - Groningen
maandag 27 november 19:30
Masterclass debat - Amsterdam
maandag 27 november 19:45
Training Manipulatie en Framing - Arnhem-Nijmegen

» Bekijk volledige kalender

Vul hieronder je emailadres in om een link te krijgen waarmee je je aan kunt melden voor de nieuwsbrieven van de Jonge Democraten en waarmee je je abonnementen kunt wijzigen.

» Bekijk eerdere nieuwsbrieven

Twitter

Jonge Democraten Online

FacebookLinkedInTwitterYouTube

© 2017 Jonge Democraten