Blogpost

Jasper Jongmans wint Jan-Willem Bertens Prijs

Op het voorjaarscongres afgelopen weekend is de Jan-Willem Bertens Prijs uitgereikt aan Jasper Jongmans. Jasper ontving deze prijs voor zijn grenzeloze inzet in het ICT-Team van de JD, waar hij sinds jaar en dag ontzettend actief in is.

 

Op het voorjaarscongres afgelopen weekend is de Jan-Willem Bertens Prijs uitgereikt aan Jasper Jongmans. Jasper ontving deze prijs voor zijn grenzeloze inzet in het ICT-Team van de JD, waar hij sinds jaar en dag ontzettend actief in is.

"Dat de Jonge Democraten twee doelen hebben, het opleiden van jongeren en bijdragen aan de meningsvorming op politiek gebied, zal voor niemand nieuws zijn. Deze doelen kunnen geenszins nagestreefd worden zonder een stevig IT-fundament: mail, websites en nog veel meer wordt gefaciliteerd door het ICT-team van de Jonge Democraten." Aldus Jan-Willem Bertens, die de prijs zoals gebruikelijk uitreikte op het JD Congres.

"De afgelopen jaren is de effectiviteit van het ICT-team met sprongen gegroeid, mede dankzij steun vanuit het LB. Toch kan zo'n groep niet zonder een leider: iemand moet het roer in handen nemen en bepalen welke kant het schip opvaart. Nu is Jasper niet een leider in de natuurlijke zin van het woord: Jasper is een gedachtenleider, iemand die de andere leden van het ICT-team met zijn kennis en toewijding motiveert om boven zichzelf uit te stijgen. Op de vreemdste momenten van de dag komen urgente verzoeken binnen, die nooit langer dan een paar uur hoeven wachten op aandacht: Jasper lijkt in zijn eentje een 24-uurshelpdesk te bemannen. In tegenstelling tot veel IT'ers (en in elk geval alle IT-beheerders) buiten de JD heeft Jasper vertrouwen in zijn ICT-teamgenoten en denkt hij met plezier mee over de behoeften van afdelingsbesturen, werkgroepen en het LB. We zeggen het altijd tegen potentiële leden voor het ICT-team: als jij het enthousiasme meebrengt, leren wij je de rest wel. Jasper zorgt er eigenhandig voor dat dat bepaald geen holle frase is."

De Jan-Willem Bertensprijs wordt elk jaar door Jan-Willem Bertens, namens de Vrienden van de Jonge Democraten (VJD) uitgereikt aan een Jonge Democraat die zich achter de schermen ontzettend hard heeft ingezet. Andere genomineerden waren Lisalotte van der Tas en Peter van Gool.

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to Twitter

JD Blog

Congresvoorzitters en Stem- en Notulencommissieleden gezocht!

Voor het congres van 17 juni zoeken we weer 9 SNC-helden en 4 Congresvoorzitters! Lijkt het je leuk om in de Stem-en Notulencommissie te zitten? Stuur me dan even een mailtje op secretaris@jd.nl! E...

Lees meer...

vrijdag 28 april 18:00
Kokkerellen met de Haagse Rebellen - In Enschede! - Overijssel
zaterdag 29 april 13:00
Landelijk Debattoernooi - Landelijk
zaterdag 29 april 13:00
Symposium: Euthanasie voor kinderen - Landelijk
maandag 01 mei 20:00
Motieschrijfavond en wethouder Everhardt - Utrecht
dinsdag 02 mei 20:00
[WAGENINGEN] Politiek Weerwolven - Utrecht
dinsdag 02 mei 20:00
Introborrel - Groningen
dinsdag 02 mei 20:00
Debatavond - Amsterdam
woensdag 03 mei 19:00
Bestuursinteresseborrel - Rotterdam

» Bekijk volledige kalender

Vul hieronder je emailadres in om een link te krijgen waarmee je je aan kunt melden voor de nieuwsbrieven van de Jonge Democraten en waarmee je je abonnementen kunt wijzigen.

» Bekijk eerdere nieuwsbrieven

Jonge Democraten Online

FacebookLinkedInTwitterYouTube

© 2017 Jonge Democraten