Blogpost

Internationale ervaring opdoen bij IFLRY

De International Federation of Liberal Youth en Jonge Democraten beginnen een stageprogramma! Voor een periode van een half jaar kunnen twee Jonge Democraten de internationale liberale wereld van dichtbij mee maken door middel van een stage.

Wat wordt er van je gevraagd?

De bedoeling is dat je gedurende een half jaar verschillende activiteiten uitvoert. Het gaat hierbij om het analyseren van politieke thema’s en ontwikkelingen (bv. vrijhandel, privacy op het internet), het onderzoeken van politieke partij systemen in bepaalde landen, artikelen schrijven en nog veel meer. Aan het begin van de stage zal je een werkplan opstellen met je begeleider van IFLRY (IFLRY voorzitter Bart Woord), hierin wordt gekeken naar jouw interesses en die van IFLRY. Voor deze stage wordt minimaal 6 uur per week gerekend.

Waarom is het interessant voor jou als JD lid?

Je krijgt de kans om een internationale liberale organisatie van dichtbij te leren kennen. Tijdens het half jaar zal je bovendien vaardigheden op doen met het werken voor een internationale non-gouvernementele organisatie. Tenslotte krijg je de mogelijkheid om een interessant netwerk op te bouwen in de liberale wereld.

Interesse?

Stuur je motivatiebrief en CV naar erik.vandermeij@jongedemocraten.nlvoor 17 januari om 20.00u op.  Vragen kunnen ook naar het zelfde adres worden gestuurd. Voor meer informatie over IFLRY kan je kijken opwww.iflry.org.

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to Twitter

JD Blog

Denk mee met de JDenktank

De JD heeft een schat aan kennis en ervaring. Deze schat is echter verdeeld over allemaal verschillende leden. Wil jij jouw kennis en ervaring op een informele manier delen met het Landelijk Bestuu...

Lees meer...

dinsdag 26 september 19:00
JDA bezoek aan de Raad - Amsterdam
dinsdag 26 september 19:30
Debattraining - Leiden-Haaglanden
dinsdag 26 september 20:00
Actualico - Groningen
woensdag 27 september 20:00
Teamavond - Brabant
vrijdag 29 september 19:00
BBBBB Overijssel - BuitenBubbelBorrel met Bestuur Brongers - Landelijk
vrijdag 29 september 20:00
Maandborrel - Amsterdam
vrijdag 29 september 20:00
PJO borrel - Limburg
zaterdag 30 september 11:00
Actie voor het sleepnetwetreferendum - Leiden-Haaglanden

» Bekijk volledige kalender

Vul hieronder je emailadres in om een link te krijgen waarmee je je aan kunt melden voor de nieuwsbrieven van de Jonge Democraten en waarmee je je abonnementen kunt wijzigen.

» Bekijk eerdere nieuwsbrieven

Jonge Democraten Online

FacebookLinkedInTwitterYouTube

© 2017 Jonge Democraten