Blogpost

Internationale ervaring opdoen bij IFLRY

De International Federation of Liberal Youth en Jonge Democraten beginnen een stageprogramma! Voor een periode van een half jaar kunnen twee Jonge Democraten de internationale liberale wereld van dichtbij mee maken door middel van een stage.

Wat wordt er van je gevraagd?

De bedoeling is dat je gedurende een half jaar verschillende activiteiten uitvoert. Het gaat hierbij om het analyseren van politieke thema’s en ontwikkelingen (bv. vrijhandel, privacy op het internet), het onderzoeken van politieke partij systemen in bepaalde landen, artikelen schrijven en nog veel meer. Aan het begin van de stage zal je een werkplan opstellen met je begeleider van IFLRY (IFLRY voorzitter Bart Woord), hierin wordt gekeken naar jouw interesses en die van IFLRY. Voor deze stage wordt minimaal 6 uur per week gerekend.

Waarom is het interessant voor jou als JD lid?

Je krijgt de kans om een internationale liberale organisatie van dichtbij te leren kennen. Tijdens het half jaar zal je bovendien vaardigheden op doen met het werken voor een internationale non-gouvernementele organisatie. Tenslotte krijg je de mogelijkheid om een interessant netwerk op te bouwen in de liberale wereld.

Interesse?

Stuur je motivatiebrief en CV naar erik.vandermeij@jongedemocraten.nlvoor 17 januari om 20.00u op.  Vragen kunnen ook naar het zelfde adres worden gestuurd. Voor meer informatie over IFLRY kan je kijken opwww.iflry.org.

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to Twitter

JD Blog

Onze campagnehelden

De voorbereidingen van de campagne voor Gemeenteraadsverkiezingen en het referendum over de Sleepwet zijn in volle gang. De afdelingscampagneleiders, het campagneteam en het Landelijk Bestuur zijn ...

Lees meer...

vrijdag 24 november 18:30
Maandborrel en Algemene Afdelingsvergadering! - Amsterdam
vrijdag 24 november 20:00
De BuitenBubbelBorrel met Bestuur Brongers in Maastricht - Limburg
zaterdag 25 november 10:00
Day of the Middle East - Landelijk
zaterdag 25 november 12:00
Bezoek JuLi’s Bremen aan Groningen - Groningen
maandag 27 november 19:30
Masterclass debat - Amsterdam
maandag 27 november 19:45
Training Manipulatie en Framing - Arnhem-Nijmegen
maandag 27 november 20:00
Motieschrijfavond - Utrecht
dinsdag 28 november 19:30
Politiek Poker - Leiden-Haaglanden

» Bekijk volledige kalender

Vul hieronder je emailadres in om een link te krijgen waarmee je je aan kunt melden voor de nieuwsbrieven van de Jonge Democraten en waarmee je je abonnementen kunt wijzigen.

» Bekijk eerdere nieuwsbrieven

Twitter

Jonge Democraten Online

FacebookLinkedInTwitterYouTube

© 2017 Jonge Democraten