#

Inschrijvingen Politiek-Inhoudelijk Weekend 2013 geopend!

03 Jan 2013

ControversyDe inschrijvingen voor het Politiek-Inhoudelijk Weekend 2013 zijn geopend! Warm jij midden in de winter wel op voor een gezonde dosis politieke inhoud? Sluit je dan aan in de immer gezellige Hollandse Boerderij in Bodegraven tijdens het weekend van 22, 23 en 24 februari. Het programma staat dit jaar namelijk helemaal in het teken van Controverse" met tal van controversiële politiek-inhoudelijke sprekers, thema's en debatten!

Controversy

De inschrijvingen voor het Politiek-Inhoudelijk Weekend 2013 zijn geopend! Warm jij midden in de winter wel op voor een gezonde dosis politieke inhoud? Sluit je dan aan in de immer gezellige Hollandse Boerderij in Bodegraven tijdens het weekend van 22, 23 en 24 februari. Het programma staat dit jaar namelijk helemaal in het teken van Controverse" met tal van controversiële politiek-inhoudelijke sprekers, thema's en debatten!

Aanmelden kan via deze link: https://events.jongedemocraten.nl/inschrijven/PI_weekend_2013/. Meer informatie over de politieke inhoud volgt spoedig. Hou voor het programma en de updates de website en de Facebookpagina in de gaten. Mocht je nog vragen hebben dan kun je die mailen naar pi-team@jd.nl.

Categorie: Mededelingen