Blogpost

Ilja Boelaars

iljaIlja Boelaars studeerde economie aan Universiteit Utrecht (BSc, 2006) en de London School of Economics (MSc, 2007). Daarna werkte hij een jaar als junior universitair docent economie aan Universiteit Utrecht. Momenteel werkt hij als financieel risico management consultant bij een actuarieel adviesbureau in Amsterdam. Naast de reguliere taken als persvoorlichter houdt Ilja zich op projectmatige basis bezig met een aantal politiek inhoudelijk thema’s. Op dit moment is hij vooral betrokken bij het pensioenvraagstuk en het drugsbeleid. Vanuit zijn achtergrond als econoom en actuarieel adviseur probeert Ilja te zorgen dat de Jonge Democraten een rol van betekenis kunnen spelen in het pensioendebat dat vaak erg complex en technisch is. Op deze manier probeert hij er aan bij te dragen dat ook de generatie van de toekomst de stem krijgt die zij verdient binnen dit buitengewoon belangrijke thema.

 

Ilja is momenteel woonachtig in Utrecht. In het najaar van 2011 zal hij verhuizen naar de Verenigde Staten om daar te gaan promoveren in de economische wetenschap aan The University of Chicago.

 

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to Twitter

JD Blog

Dennis van Driel - Zeeuw en Limburger

Ook dit jaar vinden er interviews plaats met alle nieuwgekozen Landelijk Bestuursleden. Het eerste interview is geweest met Dennis van Driel, aankomend Bestuurslid Politiek & Internationaal Doo...

Lees meer...

vrijdag 01 september 20:00
Openingsborrel - Rotterdam
maandag 04 september 19:45
Jaaropening met Mini-AAV - Arnhem-Nijmegen
dinsdag 05 september 20:00
Introborrel voor nieuwe (en oude) leden - Groningen
vrijdag 08 september 18:00
JD Brabant Kick-off BBQ - Brabant
zaterdag 09 september 10:00
Septembercongres - Landelijk
dinsdag 12 september 19:30
Dag van de lokale media - Amsterdam
dinsdag 12 september 20:00
In gesprek met... - Groningen
donderdag 14 september 19:30
Overdracht AAV - Amsterdam

» Bekijk volledige kalender

Vul hieronder je emailadres in om een link te krijgen waarmee je je aan kunt melden voor de nieuwsbrieven van de Jonge Democraten en waarmee je je abonnementen kunt wijzigen.

» Bekijk eerdere nieuwsbrieven

Jonge Democraten Online

FacebookLinkedInTwitterYouTube

© 2017 Jonge Democraten