Blogpost

Ilja Boelaars

iljaIlja Boelaars studeerde economie aan Universiteit Utrecht (BSc, 2006) en de London School of Economics (MSc, 2007). Daarna werkte hij een jaar als junior universitair docent economie aan Universiteit Utrecht. Momenteel werkt hij als financieel risico management consultant bij een actuarieel adviesbureau in Amsterdam. Naast de reguliere taken als persvoorlichter houdt Ilja zich op projectmatige basis bezig met een aantal politiek inhoudelijk thema’s. Op dit moment is hij vooral betrokken bij het pensioenvraagstuk en het drugsbeleid. Vanuit zijn achtergrond als econoom en actuarieel adviseur probeert Ilja te zorgen dat de Jonge Democraten een rol van betekenis kunnen spelen in het pensioendebat dat vaak erg complex en technisch is. Op deze manier probeert hij er aan bij te dragen dat ook de generatie van de toekomst de stem krijgt die zij verdient binnen dit buitengewoon belangrijke thema.

 

Ilja is momenteel woonachtig in Utrecht. In het najaar van 2011 zal hij verhuizen naar de Verenigde Staten om daar te gaan promoveren in de economische wetenschap aan The University of Chicago.

 

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to Twitter

JD Blog

Denk mee met de JDenktank

De JD heeft een schat aan kennis en ervaring. Deze schat is echter verdeeld over allemaal verschillende leden. Wil jij jouw kennis en ervaring op een informele manier delen met het Landelijk Bestuu...

Lees meer...

woensdag 20 september 20:00
Post-Prinsjesdag-Praatjes - Brabant
vrijdag 22 september 17:00
BBBB - BlufBorrel Bestuur Brongers - Landelijk
vrijdag 22 september 17:00
Twinning naar Berlijn! - Amsterdam
maandag 25 september 19:45
Springen met Progressievelingen - Arnhem-Nijmegen
maandag 25 september 20:00
Wissel-AAV - Utrecht
dinsdag 26 september 19:00
JDA bezoek aan de Raad - Amsterdam
dinsdag 26 september 19:30
Debattraining - Leiden-Haaglanden
dinsdag 26 september 20:00
Actualico - Groningen

» Bekijk volledige kalender

Vul hieronder je emailadres in om een link te krijgen waarmee je je aan kunt melden voor de nieuwsbrieven van de Jonge Democraten en waarmee je je abonnementen kunt wijzigen.

» Bekijk eerdere nieuwsbrieven

Twitter

Jonge Democraten Online

FacebookLinkedInTwitterYouTube

© 2017 Jonge Democraten