Blogpost

Ilja Boelaars

iljaIlja Boelaars studeerde economie aan Universiteit Utrecht (BSc, 2006) en de London School of Economics (MSc, 2007). Daarna werkte hij een jaar als junior universitair docent economie aan Universiteit Utrecht. Momenteel werkt hij als financieel risico management consultant bij een actuarieel adviesbureau in Amsterdam. Naast de reguliere taken als persvoorlichter houdt Ilja zich op projectmatige basis bezig met een aantal politiek inhoudelijk thema’s. Op dit moment is hij vooral betrokken bij het pensioenvraagstuk en het drugsbeleid. Vanuit zijn achtergrond als econoom en actuarieel adviseur probeert Ilja te zorgen dat de Jonge Democraten een rol van betekenis kunnen spelen in het pensioendebat dat vaak erg complex en technisch is. Op deze manier probeert hij er aan bij te dragen dat ook de generatie van de toekomst de stem krijgt die zij verdient binnen dit buitengewoon belangrijke thema.

 

Ilja is momenteel woonachtig in Utrecht. In het najaar van 2011 zal hij verhuizen naar de Verenigde Staten om daar te gaan promoveren in de economische wetenschap aan The University of Chicago.

 

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to Twitter

JD Blog

Onze campagnehelden

De voorbereidingen van de campagne voor Gemeenteraadsverkiezingen en het referendum over de Sleepwet zijn in volle gang. De afdelingscampagneleiders, het campagneteam en het Landelijk Bestuur zijn ...

Lees meer...

dinsdag 21 november 19:30
Fake News en Populisme - Leiden-Haaglanden
dinsdag 21 november 19:30
Duurzaam Denken | Energietransitie - Groningen
dinsdag 21 november 20:00
Novemberborrel (Maandelijkse JD-Fryslân borrel) - Friesland
woensdag 22 november 00:00
Bourgondisch Debat - Limburg
woensdag 22 november 20:00
Het Bourgondisch Debat - Brabant
woensdag 22 november 20:00
Venezuela - Rotterdam
vrijdag 24 november 18:30
Maandborrel en Algemene Afdelingsvergadering! - Amsterdam
vrijdag 24 november 20:00
De BuitenBubbelBorrel met Bestuur Brongers in Maastricht - Limburg

» Bekijk volledige kalender

Vul hieronder je emailadres in om een link te krijgen waarmee je je aan kunt melden voor de nieuwsbrieven van de Jonge Democraten en waarmee je je abonnementen kunt wijzigen.

» Bekijk eerdere nieuwsbrieven

Twitter

Jonge Democraten Online

FacebookLinkedInTwitterYouTube

© 2017 Jonge Democraten