Blogpost

Gezocht: schrijvers voor de kernvisie van het herziene Politiek Programma

Tijdens het congres in Tilburg is besloten het Politiek Programma te herzien. Onderdeel van de herziening is dat het Politiek Programma een kernvisie krijgt, waarin de politieke uitgangspunten van de JD in worden vastgelegd. Het Landelijk Bestuur zoekt enthousiaste leden die in de aanloop naar het najaarscongres willen inzetten om deze kernvisie vorm te geven. Ben je geïnteresseerd? Mail dan voor vrijdag 7 mei naar politiek@jongedemocraten.nl .

 

Het politiek programma zal na de herziening bestaan uit een kernvisie en meerdere themahoofdstukken. In de kernvisie liggen de uitgangspunten van de JD besloten. Dit deel van het politiek programma zal daarom net als het huidige Politiek Programma een permanent karakter krijgen. De themahoofdstukken zijn te vergelijken met de hoofdstukken in het huidige politiek programma. Groot verschil is dat de themahoofdstukken geen permanent karakter zullen krijgen. Nadat een themahoofdstuk wordt toegevoegd, zal deze voor een periode van twee jaar deel uitmaken van het politiek programma. Mail voor meer vragen en/of opmerkingen over de procedure rondom de herziening van het Politiek Programma naar politiek@jongedemocraten.nl .

 

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to Twitter

JD Blog

Congresvoorzitters en Stem- en Notulencommissieleden gezocht!

Voor het congres van 17 juni zoeken we weer 9 SNC-helden en 4 Congresvoorzitters! Lijkt het je leuk om in de Stem-en Notulencommissie te zitten? Stuur me dan even een mailtje op secretaris@jd.nl! E...

Lees meer...

zaterdag 29 april 13:00
Landelijk Debattoernooi - Landelijk
zaterdag 29 april 13:00
Symposium: Euthanasie voor kinderen - Landelijk
maandag 01 mei 19:45
Een avond over de Franse verkiezingen: Wie komt er aan de macht? - Arnhem-Nijmegen
maandag 01 mei 20:00
Motieschrijfavond en wethouder Everhardt - Utrecht
dinsdag 02 mei 20:00
[WAGENINGEN] Politiek Weerwolven - Utrecht
dinsdag 02 mei 20:00
Introborrel - Groningen
dinsdag 02 mei 20:00
Debatavond - Amsterdam
woensdag 03 mei 19:00
Bestuursinteresseborrel - Rotterdam

» Bekijk volledige kalender

Vul hieronder je emailadres in om een link te krijgen waarmee je je aan kunt melden voor de nieuwsbrieven van de Jonge Democraten en waarmee je je abonnementen kunt wijzigen.

» Bekijk eerdere nieuwsbrieven

Twitter

Jonge Democraten Online

FacebookLinkedInTwitterYouTube

© 2017 Jonge Democraten