Blogpost

Gezocht: schrijvers voor de kernvisie van het herziene Politiek Programma

Tijdens het congres in Tilburg is besloten het Politiek Programma te herzien. Onderdeel van de herziening is dat het Politiek Programma een kernvisie krijgt, waarin de politieke uitgangspunten van de JD in worden vastgelegd. Het Landelijk Bestuur zoekt enthousiaste leden die in de aanloop naar het najaarscongres willen inzetten om deze kernvisie vorm te geven. Ben je geïnteresseerd? Mail dan voor vrijdag 7 mei naar politiek@jongedemocraten.nl .

 

Het politiek programma zal na de herziening bestaan uit een kernvisie en meerdere themahoofdstukken. In de kernvisie liggen de uitgangspunten van de JD besloten. Dit deel van het politiek programma zal daarom net als het huidige Politiek Programma een permanent karakter krijgen. De themahoofdstukken zijn te vergelijken met de hoofdstukken in het huidige politiek programma. Groot verschil is dat de themahoofdstukken geen permanent karakter zullen krijgen. Nadat een themahoofdstuk wordt toegevoegd, zal deze voor een periode van twee jaar deel uitmaken van het politiek programma. Mail voor meer vragen en/of opmerkingen over de procedure rondom de herziening van het Politiek Programma naar politiek@jongedemocraten.nl .

 

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to Twitter

JD Blog

Congresvoorzitters en Stem- en Notulencommissie bekend!

Het is inmiddels bekend welke helden ons congres in goede banen gaan leiden! Als Congresvoorzitters gaat het Landelijk Bestuur voordragen: Malu Pasman, Jasper van den Hof, Martin van Montfort en Mi...

Lees meer...

maandag 26 juni 19:00
In gesprek met Pia Dijkstra - Overijssel
maandag 26 juni 20:00
Verkiezings AAV - Utrecht
woensdag 28 juni 18:00
LedenBBQ - Rotterdam
woensdag 28 juni 20:00
Zomerse teamavond! - Brabant
woensdag 28 juni 20:00
Interesse avond voor het bestuur - Friesland
zaterdag 01 juli 12:00
Model United Nations JD Utrecht - Utrecht
woensdag 05 juli 20:00
VerkiezingsAAV - Friesland
vrijdag 07 juli 19:00
Verenigingsweekend - Landelijk

» Bekijk volledige kalender

Vul hieronder je emailadres in om een link te krijgen waarmee je je aan kunt melden voor de nieuwsbrieven van de Jonge Democraten en waarmee je je abonnementen kunt wijzigen.

» Bekijk eerdere nieuwsbrieven

Twitter

Jonge Democraten Online

FacebookLinkedInTwitterYouTube

© 2017 Jonge Democraten