Blogpost

Gezocht: schrijvers voor de kernvisie van het herziene Politiek Programma

Tijdens het congres in Tilburg is besloten het Politiek Programma te herzien. Onderdeel van de herziening is dat het Politiek Programma een kernvisie krijgt, waarin de politieke uitgangspunten van de JD in worden vastgelegd. Het Landelijk Bestuur zoekt enthousiaste leden die in de aanloop naar het najaarscongres willen inzetten om deze kernvisie vorm te geven. Ben je geïnteresseerd? Mail dan voor vrijdag 7 mei naar politiek@jongedemocraten.nl .

 

Het politiek programma zal na de herziening bestaan uit een kernvisie en meerdere themahoofdstukken. In de kernvisie liggen de uitgangspunten van de JD besloten. Dit deel van het politiek programma zal daarom net als het huidige Politiek Programma een permanent karakter krijgen. De themahoofdstukken zijn te vergelijken met de hoofdstukken in het huidige politiek programma. Groot verschil is dat de themahoofdstukken geen permanent karakter zullen krijgen. Nadat een themahoofdstuk wordt toegevoegd, zal deze voor een periode van twee jaar deel uitmaken van het politiek programma. Mail voor meer vragen en/of opmerkingen over de procedure rondom de herziening van het Politiek Programma naar politiek@jongedemocraten.nl .

 

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to Twitter

JD Blog

[Vlog] Op het Lymec Congres in Sofia

De Jonge Democraten zijn op het congres van LYMEC (de koepelorganisatie van Europese, liberale politieke jongerenorganisaties) geweest. In deze vlog kun je zien wat ze daar zoal voor elkaar hebben ...

Lees meer...

dinsdag 24 oktober 19:30
Meer over AntiFa - Leiden-Haaglanden
dinsdag 24 oktober 20:00
Nederland in de VN Veiligheidsraad - Amsterdam
dinsdag 24 oktober 20:00
Politieke Wereldkeuken: Colombia - Groningen
woensdag 25 oktober 20:00
D66 & JD: Kandidatendebat - Rotterdam
woensdag 25 oktober 20:00
Verenigingsavond: Lasergamen - Brabant
donderdag 26 oktober 22:00
Debattraining D-loquentia Groningen - Groningen
vrijdag 27 oktober 17:00
Maandelijkse borrel - Leiden-Haaglanden
vrijdag 27 oktober 20:00
BBBBB Amsterdam - BuitenBubbelBorrel met Bestuur Brongers - Landelijk

» Bekijk volledige kalender

Vul hieronder je emailadres in om een link te krijgen waarmee je je aan kunt melden voor de nieuwsbrieven van de Jonge Democraten en waarmee je je abonnementen kunt wijzigen.

» Bekijk eerdere nieuwsbrieven

Jonge Democraten Online

FacebookLinkedInTwitterYouTube

© 2017 Jonge Democraten