Blogpost

Gezocht: schrijvers voor de kernvisie van het herziene Politiek Programma

Tijdens het congres in Tilburg is besloten het Politiek Programma te herzien. Onderdeel van de herziening is dat het Politiek Programma een kernvisie krijgt, waarin de politieke uitgangspunten van de JD in worden vastgelegd. Het Landelijk Bestuur zoekt enthousiaste leden die in de aanloop naar het najaarscongres willen inzetten om deze kernvisie vorm te geven. Ben je geïnteresseerd? Mail dan voor vrijdag 7 mei naar politiek@jongedemocraten.nl .

 

Het politiek programma zal na de herziening bestaan uit een kernvisie en meerdere themahoofdstukken. In de kernvisie liggen de uitgangspunten van de JD besloten. Dit deel van het politiek programma zal daarom net als het huidige Politiek Programma een permanent karakter krijgen. De themahoofdstukken zijn te vergelijken met de hoofdstukken in het huidige politiek programma. Groot verschil is dat de themahoofdstukken geen permanent karakter zullen krijgen. Nadat een themahoofdstuk wordt toegevoegd, zal deze voor een periode van twee jaar deel uitmaken van het politiek programma. Mail voor meer vragen en/of opmerkingen over de procedure rondom de herziening van het Politiek Programma naar politiek@jongedemocraten.nl .

 

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to Twitter

JD Blog

Pauline - De Precieze

Het treffen met Pauline vindt plaats in Deventer. Ze had vooraf weinig te raden overgelaten waarom we daar afspraken; ze is in Deventer opgegroeid én het is de plek waar ze voor het eerst actief we...

Lees meer...

vrijdag 01 september 20:00
Openingsborrel - Rotterdam
maandag 04 september 19:45
Jaaropening met Mini-AAV - Arnhem-Nijmegen
maandag 04 september 20:00
Join the party! - Utrecht
dinsdag 05 september 19:30
Dinosaurusverhalen - Leiden-Haaglanden
dinsdag 05 september 20:00
Introborrel voor nieuwe (en oude) leden - Groningen
vrijdag 08 september 18:00
JD Brabant Kick-off BBQ - Brabant
zaterdag 09 september 10:00
Septembercongres - Landelijk
maandag 11 september 20:00
Let's make this work(group) together! - Utrecht

» Bekijk volledige kalender

Vul hieronder je emailadres in om een link te krijgen waarmee je je aan kunt melden voor de nieuwsbrieven van de Jonge Democraten en waarmee je je abonnementen kunt wijzigen.

» Bekijk eerdere nieuwsbrieven

Twitter

Jonge Democraten Online

FacebookLinkedInTwitterYouTube

© 2017 Jonge Democraten