Blogpost

Gezocht: Portefeuillehouder Buitenlands Beleid

Momenteel heeft de JD vijf portefeuillehouders op verschillende thema's. Tot nu toe is er geen portefeuille Buitenlands Beleid aangesteld. De JD mengt zich echter ook graag in discussies op dit gebied, bijvoorbeeld als het gaat om de EU, ontwikkelingssamenwerking en internationale veiligheid. Vandaar dat we per direct op zoek zijn naar een portefeuillehouder.

Weet jij veel over het beleidsterrein van Buitenlandse Zaken? Heb je zin om je bezig te houden met uitdragen van standpunten door de JD op dit gebied? Solliciteer dan naar de functie van portefeuillehouder Buitenlands Beleid. Je kunt solliciteren door vóór dinsdag 9 maart een motivatiebrief en je c.v. te sturen naar Jolien van Hooff (secretaris politiek, jolien.vanhooff@jongedemocraten.nl). Mocht je nog vragen hebben over deze functie, dan kun je eveneens contact met haar opnemen. Voor een uitgebreider functieomschrijving van een portefeuillehouder kun je hier kijken.

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to Twitter

JD Blog

Dennis van Driel - Zeeuw en Limburger

Ook dit jaar vinden er interviews plaats met alle nieuwgekozen Landelijk Bestuursleden. Het eerste interview is geweest met Dennis van Driel, aankomend Bestuurslid Politiek & Internationaal Doo...

Lees meer...

vrijdag 01 september 20:00
Openingsborrel - Rotterdam
maandag 04 september 19:45
Jaaropening met Mini-AAV - Arnhem-Nijmegen
dinsdag 05 september 20:00
Introborrel voor nieuwe (en oude) leden - Groningen
vrijdag 08 september 18:00
JD Brabant Kick-off BBQ - Brabant
zaterdag 09 september 10:00
Septembercongres - Landelijk
dinsdag 12 september 19:30
Dag van de lokale media - Amsterdam
dinsdag 12 september 20:00
In gesprek met... - Groningen
donderdag 14 september 19:30
Overdracht AAV - Amsterdam

» Bekijk volledige kalender

Vul hieronder je emailadres in om een link te krijgen waarmee je je aan kunt melden voor de nieuwsbrieven van de Jonge Democraten en waarmee je je abonnementen kunt wijzigen.

» Bekijk eerdere nieuwsbrieven

Jonge Democraten Online

FacebookLinkedInTwitterYouTube

© 2017 Jonge Democraten