Blogpost

Gezocht: Portefeuillehouder Buitenlands Beleid

Momenteel heeft de JD vijf portefeuillehouders op verschillende thema's. Tot nu toe is er geen portefeuille Buitenlands Beleid aangesteld. De JD mengt zich echter ook graag in discussies op dit gebied, bijvoorbeeld als het gaat om de EU, ontwikkelingssamenwerking en internationale veiligheid. Vandaar dat we per direct op zoek zijn naar een portefeuillehouder.

Weet jij veel over het beleidsterrein van Buitenlandse Zaken? Heb je zin om je bezig te houden met uitdragen van standpunten door de JD op dit gebied? Solliciteer dan naar de functie van portefeuillehouder Buitenlands Beleid. Je kunt solliciteren door vóór dinsdag 9 maart een motivatiebrief en je c.v. te sturen naar Jolien van Hooff (secretaris politiek, jolien.vanhooff@jongedemocraten.nl). Mocht je nog vragen hebben over deze functie, dan kun je eveneens contact met haar opnemen. Voor een uitgebreider functieomschrijving van een portefeuillehouder kun je hier kijken.

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to Twitter

JD Blog

Denk mee met de JDenktank

De JD heeft een schat aan kennis en ervaring. Deze schat is echter verdeeld over allemaal verschillende leden. Wil jij jouw kennis en ervaring op een informele manier delen met het Landelijk Bestuu...

Lees meer...

vrijdag 22 september 17:00
BBBB - BlufBorrel Bestuur Brongers - Landelijk
vrijdag 22 september 17:00
Twinning naar Berlijn! - Amsterdam
maandag 25 september 19:45
Springen met Progressievelingen - Arnhem-Nijmegen
maandag 25 september 20:00
Wissel-AAV - Utrecht
dinsdag 26 september 19:00
JDA bezoek aan de Raad - Amsterdam
dinsdag 26 september 19:30
Debattraining - Leiden-Haaglanden
dinsdag 26 september 20:00
Actualico - Groningen
woensdag 27 september 20:00
Teamavond - Brabant

» Bekijk volledige kalender

Vul hieronder je emailadres in om een link te krijgen waarmee je je aan kunt melden voor de nieuwsbrieven van de Jonge Democraten en waarmee je je abonnementen kunt wijzigen.

» Bekijk eerdere nieuwsbrieven

Twitter

Jonge Democraten Online

FacebookLinkedInTwitterYouTube

© 2017 Jonge Democraten