Blogpost

Gezocht: Portefeuillehouder Buitenlands Beleid

Momenteel heeft de JD vijf portefeuillehouders op verschillende thema's. Tot nu toe is er geen portefeuille Buitenlands Beleid aangesteld. De JD mengt zich echter ook graag in discussies op dit gebied, bijvoorbeeld als het gaat om de EU, ontwikkelingssamenwerking en internationale veiligheid. Vandaar dat we per direct op zoek zijn naar een portefeuillehouder.

Weet jij veel over het beleidsterrein van Buitenlandse Zaken? Heb je zin om je bezig te houden met uitdragen van standpunten door de JD op dit gebied? Solliciteer dan naar de functie van portefeuillehouder Buitenlands Beleid. Je kunt solliciteren door vóór dinsdag 9 maart een motivatiebrief en je c.v. te sturen naar Jolien van Hooff (secretaris politiek, jolien.vanhooff@jongedemocraten.nl). Mocht je nog vragen hebben over deze functie, dan kun je eveneens contact met haar opnemen. Voor een uitgebreider functieomschrijving van een portefeuillehouder kun je hier kijken.

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to Twitter

JD Blog

Stel je kandidaat!

Stel je kandidaat voor het Landelijk Bestuur! Het is vanaf nu mogelijk om je kandidaat te stellen voor het Landelijk Bestuur. Tijdens het Zomercongres in Rotterdam (16 t/m 18 juni 2017) zullen hier...

Lees meer...

maandag 29 mei 20:00
Wat is er terecht gekomen van de millenniumdoelen? - Utrecht
dinsdag 30 mei 19:30
Nederland als belastingparadijs? - Leiden-Haaglanden
dinsdag 30 mei 20:00
Betaalbaarheid van de zorg - Limburg
dinsdag 30 mei 20:00
Arend Jan Wonink – Groningen International - Groningen
woensdag 31 mei 19:30
Tegenpolen Anne-Fleur en Yernaz Ramautarsing - Rotterdam
woensdag 31 mei 20:00
Team Avond - Brabant
vrijdag 02 juni 18:00
Kokkerellen met de Haagsche Rebellen - Landelijk
zaterdag 03 juni 11:00
Introdag - Landelijk

» Bekijk volledige kalender

Vul hieronder je emailadres in om een link te krijgen waarmee je je aan kunt melden voor de nieuwsbrieven van de Jonge Democraten en waarmee je je abonnementen kunt wijzigen.

» Bekijk eerdere nieuwsbrieven

Twitter

Jonge Democraten Online

FacebookLinkedInTwitterYouTube

© 2017 Jonge Democraten