Blogpost

Geneva Summit for Human Rights, Tolerance and Democracy

Met 25 NGO’s sterk wordt ook dit jaar weer de Geneva Summit for Human Rights, Tolerance and Democracy op 15 maart 2011 in Genève, Zwitserland georganiseerd. Om een goede vertegenwoordiging van de Jonge Democraten hierbij te hebben, kunnen Jonge Democraten zich aanmelden voor een reiskostenvergoeding. Hier staat tegenover dat je een verslag schrijft over de Geneva Summit en vertelt wat de Jonge Democraten van de Geneva Summit kunnen leren.

 

De Geneva Summit is een initiatief van NGO’s (voornamelijk mensenrechtenorganisaties) voor het aankaarten van mensenrechtensituaties, tolerantie voor etnische en religieuze minderheidsgroepen en de stand van de democratie in de wereld. Één van de deelnemende organisaties is onze wereldwijde koepelorganisatie voor liberale jongerenorganisaties IFLRY – International Federation of Liberal Youth. De Geneva Summit is een bijeenkomst die lijkt op de United Nations Human Rights Council vergadering, waarbij gasten vertellen over de situaties in hun land of wat hun organisatie doet om de situaties in de wereld te verbeteren.

 

Ben je geïnteresseerd? Meld je dan aan bij international@jongedemocraten.nl ofben.burgers@jongedemocraten.nl vóór zondag 20 februari 2011, inclusief motivatie van niet meer dan 300 woorden. Meer informatie vind je hier of op Facebook.

 

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to Twitter

JD Blog

Congresvoorzitters en Stem- en Notulencommissie bekend!

Het is inmiddels bekend welke helden ons congres in goede banen gaan leiden! Als Congresvoorzitters gaat het Landelijk Bestuur voordragen: Malu Pasman, Jasper van den Hof, Martin van Montfort en Mi...

Lees meer...

zaterdag 01 juli 12:00
Model United Nations JD Utrecht - Utrecht
woensdag 05 juli 20:00
VerkiezingsAAV - Friesland
vrijdag 07 juli 19:00
Verenigingsweekend - Landelijk
donderdag 13 juli 20:00
Afsluitende avond - Friesland
woensdag 06 september 18:00
JD Brabant Kick-off BBQ - Brabant
zaterdag 09 september 10:00
Septembercongres - Landelijk
woensdag 20 september 20:00
Biesboschbattle - Brabant

» Bekijk volledige kalender

Vul hieronder je emailadres in om een link te krijgen waarmee je je aan kunt melden voor de nieuwsbrieven van de Jonge Democraten en waarmee je je abonnementen kunt wijzigen.

» Bekijk eerdere nieuwsbrieven

Twitter

Jonge Democraten Online

FacebookLinkedInTwitterYouTube

© 2017 Jonge Democraten