#

Geneva Summit for Human Rights, Tolerance and Democracy

15 Feb 2011

Met 25 NGO’s sterk wordt ook dit jaar weer de Geneva Summit for Human Rights, Tolerance and Democracy op 15 maart 2011 in Genève, Zwitserland georganiseerd. Om een goede vertegenwoordiging van de Jonge Democraten hierbij te hebben, kunnen Jonge Democraten zich aanmelden voor een reiskostenvergoeding. Hier staat tegenover dat je een verslag schrijft over de Geneva Summit en vertelt wat de Jonge Democraten van de Geneva Summit kunnen leren.

 

De Geneva Summit is een initiatief van NGO’s (voornamelijk mensenrechtenorganisaties) voor het aankaarten van mensenrechtensituaties, tolerantie voor etnische en religieuze minderheidsgroepen en de stand van de democratie in de wereld. Één van de deelnemende organisaties is onze wereldwijde koepelorganisatie voor liberale jongerenorganisaties IFLRY – International Federation of Liberal Youth. De Geneva Summit is een bijeenkomst die lijkt op de United Nations Human Rights Council vergadering, waarbij gasten vertellen over de situaties in hun land of wat hun organisatie doet om de situaties in de wereld te verbeteren.

 

Ben je geïnteresseerd? Meld je dan aan bij international@jongedemocraten.nl ofben.burgers@jongedemocraten.nl vóór zondag 20 februari 2011, inclusief motivatie van niet meer dan 300 woorden. Meer informatie vind je hier of op Facebook.

 

Categorie: Mededelingen