Blogpost

Geneva Summit for Human Rights, Tolerance and Democracy

Met 25 NGO’s sterk wordt ook dit jaar weer de Geneva Summit for Human Rights, Tolerance and Democracy op 15 maart 2011 in Genève, Zwitserland georganiseerd. Om een goede vertegenwoordiging van de Jonge Democraten hierbij te hebben, kunnen Jonge Democraten zich aanmelden voor een reiskostenvergoeding. Hier staat tegenover dat je een verslag schrijft over de Geneva Summit en vertelt wat de Jonge Democraten van de Geneva Summit kunnen leren.

 

De Geneva Summit is een initiatief van NGO’s (voornamelijk mensenrechtenorganisaties) voor het aankaarten van mensenrechtensituaties, tolerantie voor etnische en religieuze minderheidsgroepen en de stand van de democratie in de wereld. Één van de deelnemende organisaties is onze wereldwijde koepelorganisatie voor liberale jongerenorganisaties IFLRY – International Federation of Liberal Youth. De Geneva Summit is een bijeenkomst die lijkt op de United Nations Human Rights Council vergadering, waarbij gasten vertellen over de situaties in hun land of wat hun organisatie doet om de situaties in de wereld te verbeteren.

 

Ben je geïnteresseerd? Meld je dan aan bij international@jongedemocraten.nl ofben.burgers@jongedemocraten.nl vóór zondag 20 februari 2011, inclusief motivatie van niet meer dan 300 woorden. Meer informatie vind je hier of op Facebook.

 

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to Twitter

JD Blog

Congresvoorzitters en Stem- en Notulencommissieleden gezocht!

Voor het congres van 17 juni zoeken we weer 9 SNC-helden en 4 Congresvoorzitters! Lijkt het je leuk om in de Stem-en Notulencommissie te zitten? Stuur me dan even een mailtje op secretaris@jd.nl! E...

Lees meer...

zaterdag 29 april 13:00
Landelijk Debattoernooi - Landelijk
zaterdag 29 april 13:00
Symposium: Euthanasie voor kinderen - Landelijk
maandag 01 mei 19:45
Een avond over de Franse verkiezingen: Wie komt er aan de macht? - Arnhem-Nijmegen
maandag 01 mei 20:00
Motieschrijfavond en wethouder Everhardt - Utrecht
dinsdag 02 mei 20:00
[WAGENINGEN] Politiek Weerwolven - Utrecht
dinsdag 02 mei 20:00
Introborrel - Groningen
dinsdag 02 mei 20:00
Debatavond - Amsterdam
woensdag 03 mei 19:00
Bestuursinteresseborrel - Rotterdam

» Bekijk volledige kalender

Vul hieronder je emailadres in om een link te krijgen waarmee je je aan kunt melden voor de nieuwsbrieven van de Jonge Democraten en waarmee je je abonnementen kunt wijzigen.

» Bekijk eerdere nieuwsbrieven

Jonge Democraten Online

FacebookLinkedInTwitterYouTube

© 2017 Jonge Democraten