Blogpost

Geneva Summit for Human Rights, Tolerance and Democracy

Met 25 NGO’s sterk wordt ook dit jaar weer de Geneva Summit for Human Rights, Tolerance and Democracy op 15 maart 2011 in Genève, Zwitserland georganiseerd. Om een goede vertegenwoordiging van de Jonge Democraten hierbij te hebben, kunnen Jonge Democraten zich aanmelden voor een reiskostenvergoeding. Hier staat tegenover dat je een verslag schrijft over de Geneva Summit en vertelt wat de Jonge Democraten van de Geneva Summit kunnen leren.

 

De Geneva Summit is een initiatief van NGO’s (voornamelijk mensenrechtenorganisaties) voor het aankaarten van mensenrechtensituaties, tolerantie voor etnische en religieuze minderheidsgroepen en de stand van de democratie in de wereld. Één van de deelnemende organisaties is onze wereldwijde koepelorganisatie voor liberale jongerenorganisaties IFLRY – International Federation of Liberal Youth. De Geneva Summit is een bijeenkomst die lijkt op de United Nations Human Rights Council vergadering, waarbij gasten vertellen over de situaties in hun land of wat hun organisatie doet om de situaties in de wereld te verbeteren.

 

Ben je geïnteresseerd? Meld je dan aan bij international@jongedemocraten.nl ofben.burgers@jongedemocraten.nl vóór zondag 20 februari 2011, inclusief motivatie van niet meer dan 300 woorden. Meer informatie vind je hier of op Facebook.

 

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to Twitter

JD Blog

Bram - De Nuchtere

Door: Michiel Ruland Bram: Nuchter en er zijn dus geen opvallende foto van hem te vinden. Voor mijn derde en laatste interview spreek ik af met Bram. Bram lijkt in het contact voorafgaand aan het...

Lees meer...

vrijdag 01 september 20:00
Openingsborrel - Rotterdam
maandag 04 september 19:45
Jaaropening met Mini-AAV - Arnhem-Nijmegen
maandag 04 september 20:00
Join the party! - Utrecht
dinsdag 05 september 19:30
Dinosaurusverhalen - Leiden-Haaglanden
dinsdag 05 september 20:00
Introborrel voor nieuwe (en oude) leden - Groningen
vrijdag 08 september 18:00
JD Brabant Kick-off BBQ - Brabant
zaterdag 09 september 10:00
Septembercongres - Landelijk
maandag 11 september 20:00
Let's make this work(group) together! - Utrecht

» Bekijk volledige kalender

Vul hieronder je emailadres in om een link te krijgen waarmee je je aan kunt melden voor de nieuwsbrieven van de Jonge Democraten en waarmee je je abonnementen kunt wijzigen.

» Bekijk eerdere nieuwsbrieven

Twitter

Jonge Democraten Online

FacebookLinkedInTwitterYouTube

© 2017 Jonge Democraten