Blogpost

Geneva Summit for Human Rights, Tolerance and Democracy

Met 25 NGO’s sterk wordt ook dit jaar weer de Geneva Summit for Human Rights, Tolerance and Democracy op 15 maart 2011 in Genève, Zwitserland georganiseerd. Om een goede vertegenwoordiging van de Jonge Democraten hierbij te hebben, kunnen Jonge Democraten zich aanmelden voor een reiskostenvergoeding. Hier staat tegenover dat je een verslag schrijft over de Geneva Summit en vertelt wat de Jonge Democraten van de Geneva Summit kunnen leren.

 

De Geneva Summit is een initiatief van NGO’s (voornamelijk mensenrechtenorganisaties) voor het aankaarten van mensenrechtensituaties, tolerantie voor etnische en religieuze minderheidsgroepen en de stand van de democratie in de wereld. Één van de deelnemende organisaties is onze wereldwijde koepelorganisatie voor liberale jongerenorganisaties IFLRY – International Federation of Liberal Youth. De Geneva Summit is een bijeenkomst die lijkt op de United Nations Human Rights Council vergadering, waarbij gasten vertellen over de situaties in hun land of wat hun organisatie doet om de situaties in de wereld te verbeteren.

 

Ben je geïnteresseerd? Meld je dan aan bij international@jongedemocraten.nl ofben.burgers@jongedemocraten.nl vóór zondag 20 februari 2011, inclusief motivatie van niet meer dan 300 woorden. Meer informatie vind je hier of op Facebook.

 

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to Twitter

JD Blog

[Vlog] Op het Lymec Congres in Sofia

De Jonge Democraten zijn op het congres van LYMEC (de koepelorganisatie van Europese, liberale politieke jongerenorganisaties) geweest. In deze vlog kun je zien wat ze daar zoal voor elkaar hebben ...

Lees meer...

dinsdag 24 oktober 19:30
Meer over AntiFa - Leiden-Haaglanden
dinsdag 24 oktober 20:00
Nederland in de VN Veiligheidsraad - Amsterdam
dinsdag 24 oktober 20:00
Politieke Wereldkeuken: Colombia - Groningen
woensdag 25 oktober 20:00
D66 & JD: Kandidatendebat - Rotterdam
woensdag 25 oktober 20:00
Verenigingsavond: Lasergamen - Brabant
donderdag 26 oktober 22:00
Debattraining D-loquentia Groningen - Groningen
vrijdag 27 oktober 17:00
Maandelijkse borrel - Leiden-Haaglanden
vrijdag 27 oktober 20:00
BBBBB Amsterdam - BuitenBubbelBorrel met Bestuur Brongers - Landelijk

» Bekijk volledige kalender

Vul hieronder je emailadres in om een link te krijgen waarmee je je aan kunt melden voor de nieuwsbrieven van de Jonge Democraten en waarmee je je abonnementen kunt wijzigen.

» Bekijk eerdere nieuwsbrieven

Jonge Democraten Online

FacebookLinkedInTwitterYouTube

© 2017 Jonge Democraten