Blogpost

Extra ALV 3 april aanstaande

Op zaterdag 3 april aanstaande roept het landelijk bestuur alle leden van de Jonge Democraten bijeen voor een extra ALV. Deze extra ALV staat geheel in het teken van de politieke opinie. Met de Tweede Kamerverkiezingen in aantocht bereid de JD zich politiek-inhoudelijk voor op de drukke tijden die komen gaan. Middels het indienen en behandelen politieke moties, actueel politieke moties en amendementen op het politiek programma zullen de standpunten van de JD worden uitgebreid en geactualiseerd.

Bekijk hier de brief die naar de leden is gezonden.

 

Deadlines

Amendementen, politieke moties en organisatorische moties ter behandeling op deze bijzondere ALV kunnen tot zondag 21 maart 23.59 uur worden ingediend door een e-mail te sturen naar lb@jongedemocraten.nl. Actueel politieke moties kunnen worden ingediend tot de aanvang van de ALV op zaterdag 3 april.

 

Leden stem- en notulencommissie gezocht

Voor de extra ALV van 3 april zijn we op zoek naar JD’ers die willen plaatsnemen in de stem- en notulencommissie (SNC). De SNC telt de stemmen en verzorgt de notulen. De commissie ziet er tevens op toe dat stemmingen voorspoedig en eerlijk verlopen. Wil je bijdragen aan deze ALV door onderdeel uit te maken van de SNC? Stuur dan een mailtje naar Joyce Baars (algemeen secretaris, joyce.baars@jongedemocraten.nl)

 

Tijd: zaal open vanaf 10.00 uur, ALV van 13.00 tot 17.30 uur. Voor aanvang van de ALV wordt er gelegenheid geboden om te schrijven aan actueel politieke moties.

Locatie: café de Florin (Nobelstraat 2-4, Utrecht)

 

 

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to Twitter

JD Blog

Congresvoorzitters en Stem- en Notulencommissie bekend!

Het is inmiddels bekend welke helden ons congres in goede banen gaan leiden! Als Congresvoorzitters gaat het Landelijk Bestuur voordragen: Malu Pasman, Jasper van den Hof, Martin van Montfort en Mi...

Lees meer...

maandag 26 juni 19:00
In gesprek met Pia Dijkstra - Overijssel
maandag 26 juni 20:00
Verkiezings AAV - Utrecht
dinsdag 27 juni 19:30
The IFLRY game - politcs at an international level - Leiden-Haaglanden
woensdag 28 juni 18:00
LedenBBQ - Rotterdam
woensdag 28 juni 20:00
Zomerse teamavond! - Brabant
woensdag 28 juni 20:00
Interesse avond voor het bestuur - Friesland
zaterdag 01 juli 12:00
Model United Nations JD Utrecht - Utrecht
woensdag 05 juli 20:00
VerkiezingsAAV - Friesland

» Bekijk volledige kalender

Vul hieronder je emailadres in om een link te krijgen waarmee je je aan kunt melden voor de nieuwsbrieven van de Jonge Democraten en waarmee je je abonnementen kunt wijzigen.

» Bekijk eerdere nieuwsbrieven

Jonge Democraten Online

FacebookLinkedInTwitterYouTube

© 2017 Jonge Democraten