#

Extra ALV 3 april aanstaande

10 Mrt 2010

Op zaterdag 3 april aanstaande roept het landelijk bestuur alle leden van de Jonge Democraten bijeen voor een extra ALV. Deze extra ALV staat geheel in het teken van de politieke opinie. Met de Tweede Kamerverkiezingen in aantocht bereid de JD zich politiek-inhoudelijk voor op de drukke tijden die komen gaan. Middels het indienen en behandelen politieke moties, actueel politieke moties en amendementen op het politiek programma zullen de standpunten van de JD worden uitgebreid en geactualiseerd.

Bekijk hier de brief die naar de leden is gezonden.

 

Deadlines

Amendementen, politieke moties en organisatorische moties ter behandeling op deze bijzondere ALV kunnen tot zondag 21 maart 23.59 uur worden ingediend door een e-mail te sturen naar lb@jongedemocraten.nl. Actueel politieke moties kunnen worden ingediend tot de aanvang van de ALV op zaterdag 3 april.

 

Leden stem- en notulencommissie gezocht

Voor de extra ALV van 3 april zijn we op zoek naar JD’ers die willen plaatsnemen in de stem- en notulencommissie (SNC). De SNC telt de stemmen en verzorgt de notulen. De commissie ziet er tevens op toe dat stemmingen voorspoedig en eerlijk verlopen. Wil je bijdragen aan deze ALV door onderdeel uit te maken van de SNC? Stuur dan een mailtje naar Joyce Baars (algemeen secretaris, joyce.baars@jongedemocraten.nl)

 

Tijd: zaal open vanaf 10.00 uur, ALV van 13.00 tot 17.30 uur. Voor aanvang van de ALV wordt er gelegenheid geboden om te schrijven aan actueel politieke moties.

Locatie: café de Florin (Nobelstraat 2-4, Utrecht)

 

 

Categorie: Mededelingen