Blogpost

Extra ALV 3 april aanstaande

Op zaterdag 3 april aanstaande roept het landelijk bestuur alle leden van de Jonge Democraten bijeen voor een extra ALV. Deze extra ALV staat geheel in het teken van de politieke opinie. Met de Tweede Kamerverkiezingen in aantocht bereid de JD zich politiek-inhoudelijk voor op de drukke tijden die komen gaan. Middels het indienen en behandelen politieke moties, actueel politieke moties en amendementen op het politiek programma zullen de standpunten van de JD worden uitgebreid en geactualiseerd.

Bekijk hier de brief die naar de leden is gezonden.

 

Deadlines

Amendementen, politieke moties en organisatorische moties ter behandeling op deze bijzondere ALV kunnen tot zondag 21 maart 23.59 uur worden ingediend door een e-mail te sturen naar lb@jongedemocraten.nl. Actueel politieke moties kunnen worden ingediend tot de aanvang van de ALV op zaterdag 3 april.

 

Leden stem- en notulencommissie gezocht

Voor de extra ALV van 3 april zijn we op zoek naar JD’ers die willen plaatsnemen in de stem- en notulencommissie (SNC). De SNC telt de stemmen en verzorgt de notulen. De commissie ziet er tevens op toe dat stemmingen voorspoedig en eerlijk verlopen. Wil je bijdragen aan deze ALV door onderdeel uit te maken van de SNC? Stuur dan een mailtje naar Joyce Baars (algemeen secretaris, joyce.baars@jongedemocraten.nl)

 

Tijd: zaal open vanaf 10.00 uur, ALV van 13.00 tot 17.30 uur. Voor aanvang van de ALV wordt er gelegenheid geboden om te schrijven aan actueel politieke moties.

Locatie: café de Florin (Nobelstraat 2-4, Utrecht)

 

 

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to Twitter

JD Blog

Bram - De Nuchtere

Door: Michiel Ruland Bram: Nuchter en er zijn dus geen opvallende foto van hem te vinden. Voor mijn derde en laatste interview spreek ik af met Bram. Bram lijkt in het contact voorafgaand aan het...

Lees meer...

donderdag 31 augustus 20:00
Debattraining D-loquentia I - Groningen
vrijdag 01 september 20:00
Openingsborrel - Rotterdam
maandag 04 september 19:45
Jaaropening met Mini-AAV - Arnhem-Nijmegen
maandag 04 september 20:00
Join the party! - Utrecht
dinsdag 05 september 19:30
Dinosaurusverhalen - Leiden-Haaglanden
dinsdag 05 september 20:00
Introborrel voor nieuwe (en oude) leden - Groningen
woensdag 06 september 19:30
Masterclass Rotterdamse politiek - Rotterdam
vrijdag 08 september 18:00
JD Brabant Kick-off BBQ - Brabant

» Bekijk volledige kalender

Vul hieronder je emailadres in om een link te krijgen waarmee je je aan kunt melden voor de nieuwsbrieven van de Jonge Democraten en waarmee je je abonnementen kunt wijzigen.

» Bekijk eerdere nieuwsbrieven

Twitter

Jonge Democraten Online

FacebookLinkedInTwitterYouTube

© 2017 Jonge Democraten