Blogpost

Excursie naar het Reactor Instituut Delft op 10 maart

In het kader van de “Nucleaire Winter” organiseert de afdeling Utrecht op 10 maart aanstaande van 14.00 uur tot 15.00 uur een excursie naar een kerncentrale, het Reactor Instituut Delft (RID). Met de resolutie Duurzaamheid in aantocht is dit de perfecte mogelijkheid om jezelf voor te laten lichten over de rol van kernenergie in het toekomstige palet aan energievormen. Laat jezelf op de hoogte brengen door vooraanstaande wetenschappers op het terrein van energievoorzieningen en kom ook!

De inschrijving is reeds geopend en er is plaats voor 30 deelnemers. Je kunt jezelf opgeven door een e-mail te sturen naar Dimitri van Breemen (dimitri.vanbreemen@jongedemocraten.nl). Vermeld in deze mail je naam, nationaliteit, paspoort/ID-bewijs nummer en mobiele telefoonnummer. Het is nog tot 3 maart mogelijk je in te schrijven. Na inschrijving ontvang je een e-mail met nadere informatie.

 

Let op: om veiligheidsredenen is het verplicht een geldig identiteitsbewijs bij je te hebben. Je moet om 13:30 aanwezig zijn voor toegangscontrole en zonder identiteitsbewijs wordt je de toegang geweigerd!

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to Twitter

JD Blog

Denk mee met de JDenktank

De JD heeft een schat aan kennis en ervaring. Deze schat is echter verdeeld over allemaal verschillende leden. Wil jij jouw kennis en ervaring op een informele manier delen met het Landelijk Bestuu...

Lees meer...

woensdag 27 september 20:00
Teamavond - Brabant
vrijdag 29 september 19:00
BBBBB Overijssel - BuitenBubbelBorrel met Bestuur Brongers - Landelijk
vrijdag 29 september 20:00
Maandborrel - Amsterdam
vrijdag 29 september 20:00
PJO borrel - Limburg
zaterdag 30 september 11:00
Actie voor het sleepnetwetreferendum - Leiden-Haaglanden
maandag 02 oktober 19:45
Het Nijmeegse Progressieve Debat - Arnhem-Nijmegen
dinsdag 03 oktober 20:00
Lokale Democratie - Democratie 2.0? - Groningen
dinsdag 03 oktober 20:00
100 jaar mannenkiesrecht - Amsterdam

» Bekijk volledige kalender

Vul hieronder je emailadres in om een link te krijgen waarmee je je aan kunt melden voor de nieuwsbrieven van de Jonge Democraten en waarmee je je abonnementen kunt wijzigen.

» Bekijk eerdere nieuwsbrieven

Twitter

Jonge Democraten Online

FacebookLinkedInTwitterYouTube

© 2017 Jonge Democraten