Blogpost

Excursie naar het Reactor Instituut Delft op 10 maart

In het kader van de “Nucleaire Winter” organiseert de afdeling Utrecht op 10 maart aanstaande van 14.00 uur tot 15.00 uur een excursie naar een kerncentrale, het Reactor Instituut Delft (RID). Met de resolutie Duurzaamheid in aantocht is dit de perfecte mogelijkheid om jezelf voor te laten lichten over de rol van kernenergie in het toekomstige palet aan energievormen. Laat jezelf op de hoogte brengen door vooraanstaande wetenschappers op het terrein van energievoorzieningen en kom ook!

De inschrijving is reeds geopend en er is plaats voor 30 deelnemers. Je kunt jezelf opgeven door een e-mail te sturen naar Dimitri van Breemen (dimitri.vanbreemen@jongedemocraten.nl). Vermeld in deze mail je naam, nationaliteit, paspoort/ID-bewijs nummer en mobiele telefoonnummer. Het is nog tot 3 maart mogelijk je in te schrijven. Na inschrijving ontvang je een e-mail met nadere informatie.

 

Let op: om veiligheidsredenen is het verplicht een geldig identiteitsbewijs bij je te hebben. Je moet om 13:30 aanwezig zijn voor toegangscontrole en zonder identiteitsbewijs wordt je de toegang geweigerd!

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to Twitter

JD Blog

Dennis van Driel - Zeeuw en Limburger

Ook dit jaar vinden er interviews plaats met alle nieuwgekozen Landelijk Bestuursleden. Het eerste interview is geweest met Dennis van Driel, aankomend Bestuurslid Politiek & Internationaal Doo...

Lees meer...

vrijdag 01 september 20:00
Openingsborrel - Rotterdam
maandag 04 september 19:45
Jaaropening met Mini-AAV - Arnhem-Nijmegen
dinsdag 05 september 20:00
Introborrel voor nieuwe (en oude) leden - Groningen
vrijdag 08 september 18:00
JD Brabant Kick-off BBQ - Brabant
zaterdag 09 september 10:00
Septembercongres - Landelijk
dinsdag 12 september 19:30
Dag van de lokale media - Amsterdam
dinsdag 12 september 20:00
In gesprek met... - Groningen
donderdag 14 september 19:30
Overdracht AAV - Amsterdam

» Bekijk volledige kalender

Vul hieronder je emailadres in om een link te krijgen waarmee je je aan kunt melden voor de nieuwsbrieven van de Jonge Democraten en waarmee je je abonnementen kunt wijzigen.

» Bekijk eerdere nieuwsbrieven

Jonge Democraten Online

FacebookLinkedInTwitterYouTube

© 2017 Jonge Democraten