Blogpost

Excursie naar het Reactor Instituut Delft op 10 maart

In het kader van de “Nucleaire Winter” organiseert de afdeling Utrecht op 10 maart aanstaande van 14.00 uur tot 15.00 uur een excursie naar een kerncentrale, het Reactor Instituut Delft (RID). Met de resolutie Duurzaamheid in aantocht is dit de perfecte mogelijkheid om jezelf voor te laten lichten over de rol van kernenergie in het toekomstige palet aan energievormen. Laat jezelf op de hoogte brengen door vooraanstaande wetenschappers op het terrein van energievoorzieningen en kom ook!

De inschrijving is reeds geopend en er is plaats voor 30 deelnemers. Je kunt jezelf opgeven door een e-mail te sturen naar Dimitri van Breemen (dimitri.vanbreemen@jongedemocraten.nl). Vermeld in deze mail je naam, nationaliteit, paspoort/ID-bewijs nummer en mobiele telefoonnummer. Het is nog tot 3 maart mogelijk je in te schrijven. Na inschrijving ontvang je een e-mail met nadere informatie.

 

Let op: om veiligheidsredenen is het verplicht een geldig identiteitsbewijs bij je te hebben. Je moet om 13:30 aanwezig zijn voor toegangscontrole en zonder identiteitsbewijs wordt je de toegang geweigerd!

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to Twitter

JD Blog

Onze campagnehelden

De voorbereidingen van de campagne voor Gemeenteraadsverkiezingen en het referendum over de Sleepwet zijn in volle gang. De afdelingscampagneleiders, het campagneteam en het Landelijk Bestuur zijn ...

Lees meer...

zaterdag 25 november 10:00
Day of the Middle East - Landelijk
zaterdag 25 november 12:00
Bezoek JuLi’s Bremen aan Groningen - Groningen
maandag 27 november 19:30
Masterclass debat - Amsterdam
maandag 27 november 19:45
Training Manipulatie en Framing - Arnhem-Nijmegen
maandag 27 november 20:00
Motieschrijfavond - Utrecht
dinsdag 28 november 19:30
Politiek Poker - Leiden-Haaglanden
dinsdag 28 november 20:00
Legale wiet - Groningen
woensdag 29 november 20:00
Ruimte Rechten - Rotterdam

» Bekijk volledige kalender

Vul hieronder je emailadres in om een link te krijgen waarmee je je aan kunt melden voor de nieuwsbrieven van de Jonge Democraten en waarmee je je abonnementen kunt wijzigen.

» Bekijk eerdere nieuwsbrieven

Jonge Democraten Online

FacebookLinkedInTwitterYouTube

© 2017 Jonge Democraten