#

Excursie naar het Reactor Instituut Delft op 10 maart

24 Feb 2011

In het kader van de “Nucleaire Winter” organiseert de afdeling Utrecht op 10 maart aanstaande van 14.00 uur tot 15.00 uur een excursie naar een kerncentrale, het Reactor Instituut Delft (RID). Met de resolutie Duurzaamheid in aantocht is dit de perfecte mogelijkheid om jezelf voor te laten lichten over de rol van kernenergie in het toekomstige palet aan energievormen. Laat jezelf op de hoogte brengen door vooraanstaande wetenschappers op het terrein van energievoorzieningen en kom ook!

De inschrijving is reeds geopend en er is plaats voor 30 deelnemers. Je kunt jezelf opgeven door een e-mail te sturen naar Dimitri van Breemen (dimitri.vanbreemen@jongedemocraten.nl). Vermeld in deze mail je naam, nationaliteit, paspoort/ID-bewijs nummer en mobiele telefoonnummer. Het is nog tot 3 maart mogelijk je in te schrijven. Na inschrijving ontvang je een e-mail met nadere informatie.

 

Let op: om veiligheidsredenen is het verplicht een geldig identiteitsbewijs bij je te hebben. Je moet om 13:30 aanwezig zijn voor toegangscontrole en zonder identiteitsbewijs wordt je de toegang geweigerd!

Categorie: Mededelingen