Blogpost

Euro-Arab Seminar

Zojuist is de tweede editie van het door de Jonge Democraten georganiseerde Euro-Arab Seminar van start gegaan. 30 jongeren uit vijf Europese en vijf Arabische landen zijn de komende vier dagen samen in het Stayokay in Den Haag om te praten en leren over de uitdagingen van vluchtelingenstromen: Wat zijn de problemen en hoe kunnen politieke jongeren onderdeel uitmaken van oplossingen?

Marjolein Niewijk, Caspar Goldman, Henk Goris en Bart Vosmer zijn namens de JD aanwezig bij dit evenement. Echter, geïnteresseerde JD'ers zijn welkom om langs te komen om een kijkje te nemen. Stuur hiervoor een berichtje naar Milan Assies op milan.assies@jd.nl.

De komende dagen zullen we jullie aan de hand van dagelijkse journals met blogs van deelnemers op de hoogte houden van de vorderingen van het seminar.Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to Twitter

JD Blog

Congresvoorzitters en Stem- en Notulencommissie bekend!

Het is inmiddels bekend welke helden ons congres in goede banen gaan leiden! Als Congresvoorzitters gaat het Landelijk Bestuur voordragen: Malu Pasman, Jasper van den Hof, Martin van Montfort en Mi...

Lees meer...

zaterdag 01 juli 12:00
Model United Nations JD Utrecht - Utrecht
woensdag 05 juli 20:00
VerkiezingsAAV - Friesland
vrijdag 07 juli 19:00
Verenigingsweekend - Landelijk
donderdag 13 juli 20:00
Afsluitende avond - Friesland
woensdag 06 september 18:00
JD Brabant Kick-off BBQ - Brabant
zaterdag 09 september 10:00
Septembercongres - Landelijk
woensdag 20 september 20:00
Biesboschbattle - Brabant

» Bekijk volledige kalender

Vul hieronder je emailadres in om een link te krijgen waarmee je je aan kunt melden voor de nieuwsbrieven van de Jonge Democraten en waarmee je je abonnementen kunt wijzigen.

» Bekijk eerdere nieuwsbrieven

Twitter

Jonge Democraten Online

FacebookLinkedInTwitterYouTube

© 2017 Jonge Democraten