Blogpost

Drama Noorwegen

Jonge, Noorse sociaal-democraten zijn gisteren vermoord. De JD is diep geschokt. In een onschuldige activiteit - met veel enthousiasme de wereld een stukje beter proberen te maken - heeft iemand reden gezien tientallen mensen van het leven te beroven, ouders van hun kinderen en vrienden van elkaar. Jongerenpolitiek komt hierdoor in een volstrekt ander licht te staan. Haar onschuldige gezicht is gisteren verloren gegaan.

 

Wij willen ons medeleven betuigen aan de Noren, de leden van de Arbeiderspartij, de Jonge Socialisten en iedereen die is geraakt door dit verschrikkelijke drama.

 

Morgen om 16:00 uur zal een bijeenkomst plaatsvinden op Herengracht 54 in Amsterdam. Hier zullen kaarsen ontstoken worden en kan met elkaar gesproken worden. Ook kunnen steunbetuigingen geschreven worden in een boek welke meegenomen zal worden naar een bijeenkomst van de sociaal-democraten in Oostenrijk. Alle PJO’s zijn hiervoor uitgenodigd. Sam Quax, Secretaris Politiek van het Landelijk Bestuur (06 5476 4232), zal o.a. namens onze vereniging aanwezig zijn.

 

In verband met de beveiliging is het belangrijk je van tevoren aan te melden bij JS-voorzitter Rick Jonker (rjonker@js.nl)

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to Twitter

JD Blog

Congresvoorzitters en Stem- en Notulencommissie bekend!

Het is inmiddels bekend welke helden ons congres in goede banen gaan leiden! Als Congresvoorzitters gaat het Landelijk Bestuur voordragen: Malu Pasman, Jasper van den Hof, Martin van Montfort en Mi...

Lees meer...

zaterdag 24 juni 10:00
Symposium Duurzaamheid [AFGELAST] - Utrecht
zaterdag 24 juni 12:00
Zomerborrel + Duathlon 2017 - Leiden-Haaglanden
zaterdag 24 juni 13:00
Afdelingscongres! - Amsterdam
zondag 25 juni 12:00
Heel JD Hapt - Overijssel
maandag 26 juni 19:00
In gesprek met Pia Dijkstra - Overijssel
maandag 26 juni 20:00
Verkiezings AAV - Utrecht
woensdag 28 juni 18:00
LedenBBQ - Rotterdam
woensdag 28 juni 20:00
Zomerse teamavond! - Brabant

» Bekijk volledige kalender

Vul hieronder je emailadres in om een link te krijgen waarmee je je aan kunt melden voor de nieuwsbrieven van de Jonge Democraten en waarmee je je abonnementen kunt wijzigen.

» Bekijk eerdere nieuwsbrieven

Twitter

Jonge Democraten Online

FacebookLinkedInTwitterYouTube

© 2017 Jonge Democraten