#

Drama Noorwegen

23 Jul 2011

Jonge, Noorse sociaal-democraten zijn gisteren vermoord. De JD is diep geschokt. In een onschuldige activiteit - met veel enthousiasme de wereld een stukje beter proberen te maken - heeft iemand reden gezien tientallen mensen van het leven te beroven, ouders van hun kinderen en vrienden van elkaar. Jongerenpolitiek komt hierdoor in een volstrekt ander licht te staan. Haar onschuldige gezicht is gisteren verloren gegaan.

 

Wij willen ons medeleven betuigen aan de Noren, de leden van de Arbeiderspartij, de Jonge Socialisten en iedereen die is geraakt door dit verschrikkelijke drama.

 

Morgen om 16:00 uur zal een bijeenkomst plaatsvinden op Herengracht 54 in Amsterdam. Hier zullen kaarsen ontstoken worden en kan met elkaar gesproken worden. Ook kunnen steunbetuigingen geschreven worden in een boek welke meegenomen zal worden naar een bijeenkomst van de sociaal-democraten in Oostenrijk. Alle PJO’s zijn hiervoor uitgenodigd. Sam Quax, Secretaris Politiek van het Landelijk Bestuur (06 5476 4232), zal o.a. namens onze vereniging aanwezig zijn.

 

In verband met de beveiliging is het belangrijk je van tevoren aan te melden bij JS-voorzitter Rick Jonker (rjonker@js.nl)

Categorie: Politieke opinie