Blogpost

Drama Noorwegen

Jonge, Noorse sociaal-democraten zijn gisteren vermoord. De JD is diep geschokt. In een onschuldige activiteit - met veel enthousiasme de wereld een stukje beter proberen te maken - heeft iemand reden gezien tientallen mensen van het leven te beroven, ouders van hun kinderen en vrienden van elkaar. Jongerenpolitiek komt hierdoor in een volstrekt ander licht te staan. Haar onschuldige gezicht is gisteren verloren gegaan.

 

Wij willen ons medeleven betuigen aan de Noren, de leden van de Arbeiderspartij, de Jonge Socialisten en iedereen die is geraakt door dit verschrikkelijke drama.

 

Morgen om 16:00 uur zal een bijeenkomst plaatsvinden op Herengracht 54 in Amsterdam. Hier zullen kaarsen ontstoken worden en kan met elkaar gesproken worden. Ook kunnen steunbetuigingen geschreven worden in een boek welke meegenomen zal worden naar een bijeenkomst van de sociaal-democraten in Oostenrijk. Alle PJO’s zijn hiervoor uitgenodigd. Sam Quax, Secretaris Politiek van het Landelijk Bestuur (06 5476 4232), zal o.a. namens onze vereniging aanwezig zijn.

 

In verband met de beveiliging is het belangrijk je van tevoren aan te melden bij JS-voorzitter Rick Jonker (rjonker@js.nl)

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to Twitter

JD Blog

Bram - De Nuchtere

Door: Michiel Ruland Bram: Nuchter en er zijn dus geen opvallende foto van hem te vinden. Voor mijn derde en laatste interview spreek ik af met Bram. Bram lijkt in het contact voorafgaand aan het...

Lees meer...

vrijdag 01 september 20:00
Openingsborrel - Rotterdam
maandag 04 september 19:45
Jaaropening met Mini-AAV - Arnhem-Nijmegen
maandag 04 september 20:00
Join the party! - Utrecht
dinsdag 05 september 19:30
Dinosaurusverhalen - Leiden-Haaglanden
dinsdag 05 september 20:00
Introborrel voor nieuwe (en oude) leden - Groningen
vrijdag 08 september 18:00
JD Brabant Kick-off BBQ - Brabant
zaterdag 09 september 10:00
Septembercongres - Landelijk
maandag 11 september 20:00
Let's make this work(group) together! - Utrecht

» Bekijk volledige kalender

Vul hieronder je emailadres in om een link te krijgen waarmee je je aan kunt melden voor de nieuwsbrieven van de Jonge Democraten en waarmee je je abonnementen kunt wijzigen.

» Bekijk eerdere nieuwsbrieven

Twitter

Jonge Democraten Online

FacebookLinkedInTwitterYouTube

© 2017 Jonge Democraten