Blogpost

Drama Noorwegen

Jonge, Noorse sociaal-democraten zijn gisteren vermoord. De JD is diep geschokt. In een onschuldige activiteit - met veel enthousiasme de wereld een stukje beter proberen te maken - heeft iemand reden gezien tientallen mensen van het leven te beroven, ouders van hun kinderen en vrienden van elkaar. Jongerenpolitiek komt hierdoor in een volstrekt ander licht te staan. Haar onschuldige gezicht is gisteren verloren gegaan.

 

Wij willen ons medeleven betuigen aan de Noren, de leden van de Arbeiderspartij, de Jonge Socialisten en iedereen die is geraakt door dit verschrikkelijke drama.

 

Morgen om 16:00 uur zal een bijeenkomst plaatsvinden op Herengracht 54 in Amsterdam. Hier zullen kaarsen ontstoken worden en kan met elkaar gesproken worden. Ook kunnen steunbetuigingen geschreven worden in een boek welke meegenomen zal worden naar een bijeenkomst van de sociaal-democraten in Oostenrijk. Alle PJO’s zijn hiervoor uitgenodigd. Sam Quax, Secretaris Politiek van het Landelijk Bestuur (06 5476 4232), zal o.a. namens onze vereniging aanwezig zijn.

 

In verband met de beveiliging is het belangrijk je van tevoren aan te melden bij JS-voorzitter Rick Jonker (rjonker@js.nl)

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to Twitter

JD Blog

[Vlog] Op het Lymec Congres in Sofia

De Jonge Democraten zijn op het congres van LYMEC (de koepelorganisatie van Europese, liberale politieke jongerenorganisaties) geweest. In deze vlog kun je zien wat ze daar zoal voor elkaar hebben ...

Lees meer...

maandag 23 oktober 19:45
In discussie over het onderwijscurriculum met de werkgroep onderwijs - Arnhem-Nijmegen
maandag 23 oktober 20:00
Palmolie: vet slim of oliedom - Utrecht
dinsdag 24 oktober 19:30
Meer over AntiFa - Leiden-Haaglanden
dinsdag 24 oktober 20:00
Nederland in de VN Veiligheidsraad - Amsterdam
dinsdag 24 oktober 20:00
Politieke Wereldkeuken: Colombia - Groningen
woensdag 25 oktober 20:00
D66 & JD: Kandidatendebat - Rotterdam
woensdag 25 oktober 20:00
Verenigingsavond: Lasergamen - Brabant
donderdag 26 oktober 22:00
Debattraining D-loquentia Groningen - Groningen

» Bekijk volledige kalender

Vul hieronder je emailadres in om een link te krijgen waarmee je je aan kunt melden voor de nieuwsbrieven van de Jonge Democraten en waarmee je je abonnementen kunt wijzigen.

» Bekijk eerdere nieuwsbrieven

Twitter

Jonge Democraten Online

FacebookLinkedInTwitterYouTube

© 2017 Jonge Democraten