Blogpost

Demonstreren voor Iraanse studenten

Op donderdag 11 februari 2010 worden in meer dan 50 steden in Europa demonstraties georganiseerd tegen de mensenrechtenschendingen in Iran en het gewelddadige optreden van de regering. De nadruk wordt gelegd op de duizenden studenten die de afgelopen maanden zijn opgepakt en worden gemarteld.

Deze demonstraties worden georganiseerd door de European Students Union, dus door de aangesloten studentenorganisaties en bewegingen in heel Europa. De Iranian Progressive Youth die in Nederland gevestigd is, neemt in ons land het voortouw. 

Tijdens de demonstratie in Den Haag zijn sprekers aanwezig van verschillende politieke partijen, waaronder Han Ten Broeke (VVD), Mariko Peters (Groen Links) en Martijn van Dam (PvdA).

De Jonge Democraten ondersteunen dit initiatief en zijn donderdag 11 februari ook aanwezig in Den Haag. Sluit je bij ons aan! De demonstratie start om 17.00 uur en zal plaatsvinden op het Plein in Den Haag. Kom je langs, stuur even een e-mail naar erik.vandermeij@jongedemocraten.nl. Om 16.45 uur zullen we vanaf Den Haag Centraal vertrekken richting het Plein, verzamelpunt is de ingang van de Free Recordshop.

Datum: 11 februari, 2010

Locatie: Plein, Den Haag

Tijdstip: 17.00-19.00

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to Twitter

JD Blog

Bram - De Nuchtere

Door: Michiel Ruland Bram: Nuchter en er zijn dus geen opvallende foto van hem te vinden. Voor mijn derde en laatste interview spreek ik af met Bram. Bram lijkt in het contact voorafgaand aan het...

Lees meer...

vrijdag 01 september 20:00
Openingsborrel - Rotterdam
maandag 04 september 19:45
Jaaropening met Mini-AAV - Arnhem-Nijmegen
maandag 04 september 20:00
Join the party! - Utrecht
dinsdag 05 september 19:30
Dinosaurusverhalen - Leiden-Haaglanden
dinsdag 05 september 20:00
Introborrel voor nieuwe (en oude) leden - Groningen
vrijdag 08 september 18:00
JD Brabant Kick-off BBQ - Brabant
zaterdag 09 september 10:00
Septembercongres - Landelijk
maandag 11 september 20:00
Let's make this work(group) together! - Utrecht

» Bekijk volledige kalender

Vul hieronder je emailadres in om een link te krijgen waarmee je je aan kunt melden voor de nieuwsbrieven van de Jonge Democraten en waarmee je je abonnementen kunt wijzigen.

» Bekijk eerdere nieuwsbrieven

Twitter

Jonge Democraten Online

FacebookLinkedInTwitterYouTube

© 2017 Jonge Democraten