#

Demonstreren voor Iraanse studenten

06 Feb 2010

Op donderdag 11 februari 2010 worden in meer dan 50 steden in Europa demonstraties georganiseerd tegen de mensenrechtenschendingen in Iran en het gewelddadige optreden van de regering. De nadruk wordt gelegd op de duizenden studenten die de afgelopen maanden zijn opgepakt en worden gemarteld.

Deze demonstraties worden georganiseerd door de European Students Union, dus door de aangesloten studentenorganisaties en bewegingen in heel Europa. De Iranian Progressive Youth die in Nederland gevestigd is, neemt in ons land het voortouw. 

Tijdens de demonstratie in Den Haag zijn sprekers aanwezig van verschillende politieke partijen, waaronder Han Ten Broeke (VVD), Mariko Peters (Groen Links) en Martijn van Dam (PvdA).

De Jonge Democraten ondersteunen dit initiatief en zijn donderdag 11 februari ook aanwezig in Den Haag. Sluit je bij ons aan! De demonstratie start om 17.00 uur en zal plaatsvinden op het Plein in Den Haag. Kom je langs, stuur even een e-mail naar erik.vandermeij@jongedemocraten.nl. Om 16.45 uur zullen we vanaf Den Haag Centraal vertrekken richting het Plein, verzamelpunt is de ingang van de Free Recordshop.

Datum: 11 februari, 2010

Locatie: Plein, Den Haag

Tijdstip: 17.00-19.00

Categorie: Mededelingen