Blogpost

Demonstreren voor Iraanse studenten

Op donderdag 11 februari 2010 worden in meer dan 50 steden in Europa demonstraties georganiseerd tegen de mensenrechtenschendingen in Iran en het gewelddadige optreden van de regering. De nadruk wordt gelegd op de duizenden studenten die de afgelopen maanden zijn opgepakt en worden gemarteld.

Deze demonstraties worden georganiseerd door de European Students Union, dus door de aangesloten studentenorganisaties en bewegingen in heel Europa. De Iranian Progressive Youth die in Nederland gevestigd is, neemt in ons land het voortouw. 

Tijdens de demonstratie in Den Haag zijn sprekers aanwezig van verschillende politieke partijen, waaronder Han Ten Broeke (VVD), Mariko Peters (Groen Links) en Martijn van Dam (PvdA).

De Jonge Democraten ondersteunen dit initiatief en zijn donderdag 11 februari ook aanwezig in Den Haag. Sluit je bij ons aan! De demonstratie start om 17.00 uur en zal plaatsvinden op het Plein in Den Haag. Kom je langs, stuur even een e-mail naar erik.vandermeij@jongedemocraten.nl. Om 16.45 uur zullen we vanaf Den Haag Centraal vertrekken richting het Plein, verzamelpunt is de ingang van de Free Recordshop.

Datum: 11 februari, 2010

Locatie: Plein, Den Haag

Tijdstip: 17.00-19.00

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to Twitter

JD Blog

[Vlog] Op het Lymec Congres in Sofia

De Jonge Democraten zijn op het congres van LYMEC (de koepelorganisatie van Europese, liberale politieke jongerenorganisaties) geweest. In deze vlog kun je zien wat ze daar zoal voor elkaar hebben ...

Lees meer...

maandag 23 oktober 19:45
In discussie over het onderwijscurriculum met de werkgroep onderwijs - Arnhem-Nijmegen
maandag 23 oktober 20:00
Palmolie: vet slim of oliedom - Utrecht
dinsdag 24 oktober 19:30
Meer over AntiFa - Leiden-Haaglanden
dinsdag 24 oktober 20:00
Nederland in de VN Veiligheidsraad - Amsterdam
dinsdag 24 oktober 20:00
Politieke Wereldkeuken: Colombia - Groningen
woensdag 25 oktober 20:00
D66 & JD: Kandidatendebat - Rotterdam
woensdag 25 oktober 20:00
Verenigingsavond: Lasergamen - Brabant
donderdag 26 oktober 22:00
Debattraining D-loquentia Groningen - Groningen

» Bekijk volledige kalender

Vul hieronder je emailadres in om een link te krijgen waarmee je je aan kunt melden voor de nieuwsbrieven van de Jonge Democraten en waarmee je je abonnementen kunt wijzigen.

» Bekijk eerdere nieuwsbrieven

Twitter

Jonge Democraten Online

FacebookLinkedInTwitterYouTube

© 2017 Jonge Democraten