Blogpost

Demonstreren voor Iraanse studenten

Op donderdag 11 februari 2010 worden in meer dan 50 steden in Europa demonstraties georganiseerd tegen de mensenrechtenschendingen in Iran en het gewelddadige optreden van de regering. De nadruk wordt gelegd op de duizenden studenten die de afgelopen maanden zijn opgepakt en worden gemarteld.

Deze demonstraties worden georganiseerd door de European Students Union, dus door de aangesloten studentenorganisaties en bewegingen in heel Europa. De Iranian Progressive Youth die in Nederland gevestigd is, neemt in ons land het voortouw. 

Tijdens de demonstratie in Den Haag zijn sprekers aanwezig van verschillende politieke partijen, waaronder Han Ten Broeke (VVD), Mariko Peters (Groen Links) en Martijn van Dam (PvdA).

De Jonge Democraten ondersteunen dit initiatief en zijn donderdag 11 februari ook aanwezig in Den Haag. Sluit je bij ons aan! De demonstratie start om 17.00 uur en zal plaatsvinden op het Plein in Den Haag. Kom je langs, stuur even een e-mail naar erik.vandermeij@jongedemocraten.nl. Om 16.45 uur zullen we vanaf Den Haag Centraal vertrekken richting het Plein, verzamelpunt is de ingang van de Free Recordshop.

Datum: 11 februari, 2010

Locatie: Plein, Den Haag

Tijdstip: 17.00-19.00

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to Twitter

JD Blog

Congresvoorzitters en Stem- en Notulencommissie bekend!

Het is inmiddels bekend welke helden ons congres in goede banen gaan leiden! Als Congresvoorzitters gaat het Landelijk Bestuur voordragen: Malu Pasman, Jasper van den Hof, Martin van Montfort en Mi...

Lees meer...

zaterdag 24 juni 10:00
Symposium Duurzaamheid [AFGELAST] - Utrecht
zaterdag 24 juni 12:00
Zomerborrel + Duathlon 2017 - Leiden-Haaglanden
zaterdag 24 juni 13:00
Afdelingscongres! - Amsterdam
zondag 25 juni 12:00
Heel JD Hapt - Overijssel
maandag 26 juni 19:00
In gesprek met Pia Dijkstra - Overijssel
maandag 26 juni 20:00
Verkiezings AAV - Utrecht
woensdag 28 juni 18:00
LedenBBQ - Rotterdam
woensdag 28 juni 20:00
Zomerse teamavond! - Brabant

» Bekijk volledige kalender

Vul hieronder je emailadres in om een link te krijgen waarmee je je aan kunt melden voor de nieuwsbrieven van de Jonge Democraten en waarmee je je abonnementen kunt wijzigen.

» Bekijk eerdere nieuwsbrieven

Twitter

Jonge Democraten Online

FacebookLinkedInTwitterYouTube

© 2017 Jonge Democraten