Blogpost

Deadlines Zomercongres ALV 74 & CVZ en SNC gezocht

Het zomercongres komt er weer aan! In het weekend van 17-19 juni zullen wij bijeenkomen in Alkmaar om te spreken over de vele voorstellen en te stemmen op de kandidaten voor het nieuwe landelijke bestuur.

Om de voorbereiding in goede banen te laten willen wij een aantal deadlines communiceren. Let op: deze deadlines zijn hard. De voorwaarden voor het indienen van de verschillende voorstellen staan bovenaan bij het voorstelsysteem evenals in het HR en zijn bindend. Heb je vragen over of heb je assistentie nodig bij het indienen van de voorstellen, neem dan tijdig contact met ons op. Voorstellen kun je vanaf nu indienen via het systeem op https://voorstel.jongedemocraten.nl.

Indienen congresvoorstellen   42 07-05-16  00:01
Indienen politieke voorstellen* 21 28-05-16 00:01
Indienen vragen aan het bestuur** 14 04-06-16 00:01
Kandidaatstelling LB en kasco 14 04-06-16 00:01

*Politieke moties, amendementen op resoluties, amendementen op het politiek programma, organimo’s.

**Hoewel er ruimte tijdens de ALV is om vragen te stellen, kan het zijn dat jouw vraag opzoekwerk of andere voorbereiding vereist. Wij verzoeken dan ook vriendelijk om te overwegen je vragen schriftelijk in te dienen zodat wij deze naar jouw voldoening kunnen beantwoorden.

 

Voor tijdens het congres zoeken wij acht helden die ervoor zorgen dat er geen woord gemist en een geen stem ongeteld blijft. De stem- en notulencommissie (SNC) zorgt voor adequate documentatie van het verloop van het congres.

Daarnaast zoeken wij vier congresvoorzitters (CVZ) die ervoor zullen zorgen dat het congres in goede orde zal verlopen. Daarnaast zullen de congresvoorzitters het landelijk bestuur adviseren over de ingediende voorstellen en meehelpen de volgorde te bepalen. Daardoor zal voor congresvoorzitters een mate van beschikbaarheid in de periode tussen 28-05 en 11-06 een vereiste zijn.

Lijkt de SNC of CVZ jou wat? Meldt je dan aan door je motivatie te sturen naar secretaris@jongedemocraten.nl. Doe dit voor de onderstaande deadline. 

Sollicitatie CVZ en SNC   40 09-05-16  00:01

 Voor alle verdere vragen betreffende het congres kun je mailen naar secretaris@jd.nl.  

 

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to Twitter

JD Blog

Congresvoorzitters en Stem- en Notulencommissie bekend!

Het is inmiddels bekend welke helden ons congres in goede banen gaan leiden! Als Congresvoorzitters gaat het Landelijk Bestuur voordragen: Malu Pasman, Jasper van den Hof, Martin van Montfort en Mi...

Lees meer...

zaterdag 01 juli 12:00
Model United Nations JD Utrecht - Utrecht
woensdag 05 juli 20:00
VerkiezingsAAV - Friesland
vrijdag 07 juli 19:00
Verenigingsweekend - Landelijk
donderdag 13 juli 20:00
Afsluitende avond - Friesland
woensdag 06 september 18:00
JD Brabant Kick-off BBQ - Brabant
zaterdag 09 september 10:00
Septembercongres - Landelijk
woensdag 20 september 20:00
Biesboschbattle - Brabant

» Bekijk volledige kalender

Vul hieronder je emailadres in om een link te krijgen waarmee je je aan kunt melden voor de nieuwsbrieven van de Jonge Democraten en waarmee je je abonnementen kunt wijzigen.

» Bekijk eerdere nieuwsbrieven

Twitter

Jonge Democraten Online

FacebookLinkedInTwitterYouTube

© 2017 Jonge Democraten