Blogpost

Deadlines Zomercongres ALV 74 & CVZ en SNC gezocht

Het zomercongres komt er weer aan! In het weekend van 17-19 juni zullen wij bijeenkomen in Alkmaar om te spreken over de vele voorstellen en te stemmen op de kandidaten voor het nieuwe landelijke bestuur.

Om de voorbereiding in goede banen te laten willen wij een aantal deadlines communiceren. Let op: deze deadlines zijn hard. De voorwaarden voor het indienen van de verschillende voorstellen staan bovenaan bij het voorstelsysteem evenals in het HR en zijn bindend. Heb je vragen over of heb je assistentie nodig bij het indienen van de voorstellen, neem dan tijdig contact met ons op. Voorstellen kun je vanaf nu indienen via het systeem op https://voorstel.jongedemocraten.nl.

Indienen congresvoorstellen   42 07-05-16  00:01
Indienen politieke voorstellen* 21 28-05-16 00:01
Indienen vragen aan het bestuur** 14 04-06-16 00:01
Kandidaatstelling LB en kasco 14 04-06-16 00:01

*Politieke moties, amendementen op resoluties, amendementen op het politiek programma, organimo’s.

**Hoewel er ruimte tijdens de ALV is om vragen te stellen, kan het zijn dat jouw vraag opzoekwerk of andere voorbereiding vereist. Wij verzoeken dan ook vriendelijk om te overwegen je vragen schriftelijk in te dienen zodat wij deze naar jouw voldoening kunnen beantwoorden.

 

Voor tijdens het congres zoeken wij acht helden die ervoor zorgen dat er geen woord gemist en een geen stem ongeteld blijft. De stem- en notulencommissie (SNC) zorgt voor adequate documentatie van het verloop van het congres.

Daarnaast zoeken wij vier congresvoorzitters (CVZ) die ervoor zullen zorgen dat het congres in goede orde zal verlopen. Daarnaast zullen de congresvoorzitters het landelijk bestuur adviseren over de ingediende voorstellen en meehelpen de volgorde te bepalen. Daardoor zal voor congresvoorzitters een mate van beschikbaarheid in de periode tussen 28-05 en 11-06 een vereiste zijn.

Lijkt de SNC of CVZ jou wat? Meldt je dan aan door je motivatie te sturen naar secretaris@jongedemocraten.nl. Doe dit voor de onderstaande deadline. 

Sollicitatie CVZ en SNC   40 09-05-16  00:01

 Voor alle verdere vragen betreffende het congres kun je mailen naar secretaris@jd.nl.  

 

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to Twitter

JD Blog

Pauline - De Precieze

Het treffen met Pauline vindt plaats in Deventer. Ze had vooraf weinig te raden overgelaten waarom we daar afspraken; ze is in Deventer opgegroeid én het is de plek waar ze voor het eerst actief we...

Lees meer...

vrijdag 01 september 20:00
Openingsborrel - Rotterdam
maandag 04 september 19:45
Jaaropening met Mini-AAV - Arnhem-Nijmegen
maandag 04 september 20:00
Join the party! - Utrecht
dinsdag 05 september 19:30
Dinosaurusverhalen - Leiden-Haaglanden
dinsdag 05 september 20:00
Introborrel voor nieuwe (en oude) leden - Groningen
vrijdag 08 september 18:00
JD Brabant Kick-off BBQ - Brabant
zaterdag 09 september 10:00
Septembercongres - Landelijk
maandag 11 september 20:00
Let's make this work(group) together! - Utrecht

» Bekijk volledige kalender

Vul hieronder je emailadres in om een link te krijgen waarmee je je aan kunt melden voor de nieuwsbrieven van de Jonge Democraten en waarmee je je abonnementen kunt wijzigen.

» Bekijk eerdere nieuwsbrieven

Twitter

Jonge Democraten Online

FacebookLinkedInTwitterYouTube

© 2017 Jonge Democraten