#

Doneer jij aan de campagne?

07 Feb 2018

#

Doneer nu!

De komende weken staan voor de Jonge Democraten in het teken van campagnevoeren! Hoewel wij hier al een tijd hard mee aan de slag zijn, kunnen wij jouw steun goed gebruiken. Zo kunnen wij de sociale media professioneler aanpakken, meer informatie verspreiden of gerichte ludieke acties plannen. Je kan jouw kennis, vaardigheden of middelen doneren om onze campagne nog succesvoller te laten zijn.

De Jonge Democraten voeren een tegencampagne over de Wiv. Waarom is hier te lezen: https://jongedemocraten.nl/sleepwet/.

De Jonge Democraten voeren tevens campagne voor de gemeenteraadsverkiezingen. Hier geldt de slogan: stem, stem jong & stem progressief! Voor meer informatie, zie: https://jongedemocraten.nl/gemeenteraadsverkiezingen/

Via deze site (https://events.jongedemocraten.nl/inschrijven/crowdfunding-campagne-2018/) kan jij bijdragen aan onze campagnes. Alvast hartelijk bedankt voor je steun! Mocht je nog mensen kennen die het ook met ons eens zijn: het delen van de crowdfundingswebsite mag natuurlijk altijd!

Ook goed om te weten, de JD heeft een ANBI-status.

Categorie: Mededelingen Weblog