Blogpost

Congresboek extra ALV 61 (Den Haag) inclusief organimo's online

De tweede versie van het congresboek bevat alle ingediende organimo's en statuten- en HR-wijzigingen voor de Extra ALV 61 te Den Haag, op zondag 26 februari. Meer informatie over het congres vind je op www.jdcongres.nl, en op de congrespagina. Vergeet je niet van te voren in te schrijven!

Een eigentijds jasje voor de JD? Dat bepaal jij! En wel op het tussentijdse congres op zondag 26 februari in Den Haag. Discussieer over de vorm van het politiek programma, de installatie van de sollicitatiecommissie en het onder curatele stellen van afdelingen bij financieel wanbeleid.
De groeicommissie-2 heeft gesproken met veel JD’ers, onderling gediscussieerd en is gekomen met een uitgebreid voorstel met aanbevelingen om de organisatie van de JD ‘futureproof’ te maken. De groeicommissie-2 is daarbij controversiële punten niet uit de weg gegaan en jij kunt nu mee debatteren – en stemmen! – op het congres op 26 februari. Discussieer mee over waar het geld vandaan moet komen voor het oprichten van nieuwe regiocommissies, de plek van de Internationale Commissie in de organisatie en de vorm van het politiek programma. Kom ook langs als voor- of tegenstander bent van een sollicitatiecommissie voor Landelijk Bestuursleden, een overdrachtsperiode voor LB’ers en een nieuwe indeling in de congressen.
Bovenstaande onderwerpen zijn slechts een selectie van de diverse voorstellen die de groeicommissie-2 na maanden van gesprekken, discussies en nog meer gesprekken met jou wil bespreken. Kom dus langs op het congres over de toekomst van de organisatie op 26 februari in Theater Concordia in Den Haag.

Het programma zal om 10:00 van start gaan. Er is ook een lunch bij inbegrepen en de dag zal tot ongeveer 17:00 duren. Je kan je aanmelden via deze link. Voor actuele informatie houd de website www.jdcongres.nl in de gaten. Voor vragen kan je mailen naar ogranisatie@jongedemocraten.nl

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to Twitter

JD Blog

[Vlog] Op het Lymec Congres in Sofia

De Jonge Democraten zijn op het congres van LYMEC (de koepelorganisatie van Europese, liberale politieke jongerenorganisaties) geweest. In deze vlog kun je zien wat ze daar zoal voor elkaar hebben ...

Lees meer...

maandag 23 oktober 19:45
In discussie over het onderwijscurriculum met de werkgroep onderwijs - Arnhem-Nijmegen
maandag 23 oktober 20:00
Palmolie: vet slim of oliedom - Utrecht
dinsdag 24 oktober 19:30
Meer over AntiFa - Leiden-Haaglanden
dinsdag 24 oktober 20:00
Nederland in de VN Veiligheidsraad - Amsterdam
dinsdag 24 oktober 20:00
Politieke Wereldkeuken: Colombia - Groningen
woensdag 25 oktober 20:00
D66 & JD: Kandidatendebat - Rotterdam
woensdag 25 oktober 20:00
Verenigingsavond: Lasergamen - Brabant
donderdag 26 oktober 22:00
Debattraining D-loquentia Groningen - Groningen

» Bekijk volledige kalender

Vul hieronder je emailadres in om een link te krijgen waarmee je je aan kunt melden voor de nieuwsbrieven van de Jonge Democraten en waarmee je je abonnementen kunt wijzigen.

» Bekijk eerdere nieuwsbrieven

Twitter

Jonge Democraten Online

FacebookLinkedInTwitterYouTube

© 2017 Jonge Democraten