#

Campagneweekend!

31 Mei 2009

ImageDe campagne draait op volle toeren, de flyers vliegen de deur uit en de goodies gaan als warme broodjes. Met nog maar een paar dagen tot de verkiezingen, voert de JD campagne, en jij bent natuurlijk van harte welkom!

De agenda voor de komende dagen ziet er als volgt uit:

31 mei: bustour in Rotterdam. Er zullen daar verschillende activiteiten plaatsvinden (onder andere flyeren op verschillende plekken, Dunya festival en het debat tussen Sophie en Barry Madlener). Om 13.00 uur begint er een actie bij de Euromast, wil je hierbij aanwezig zijn zorg dan dat je om 12.30 op Rotterdam Centraal bent (voor de Smullers). Zo kunnen we gezamelijk naar de Euromast en kunnen we aan het eind van de dag Sophie ondersteunen in haar debat met Barry Madlener.

1 juni: Voor deze dag is nog niet bekend waar er campagne gevoerd gaat worden. Meer informatie hierover volgt. Je kunt natuurlijk ook altijd Erik mailen: erik.vandermeij@jongedemocraten.nl.

2 juni: Op deze dag is er het Eenvandaag lijsttrekkersdebat op de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Hier zal het koekiemonster voor het laatst naartoe gaan om nog een maal de cynici van de SP en PVV aan de tand te voelen. Wil jij het leger JD'ers versterken die de campus opgaan? Kom dan om 15.00 uur naar het Centraal Station van Rotterdam (weer voor de smullers). Vanaf daar zullen we vertrekken naar de Universiteit.


Natuurlijk ben je ook van harte welkom bij de bustour van D66. Check hiervoor de agenda op de JD website en neem contact met ons op wanneer je wil helpen!

Categorie: Mededelingen