Blogpost

Campagneweekend!

ImageDe campagne draait op volle toeren, de flyers vliegen de deur uit en de goodies gaan als warme broodjes. Met nog maar een paar dagen tot de verkiezingen, voert de JD campagne, en jij bent natuurlijk van harte welkom!

De agenda voor de komende dagen ziet er als volgt uit:

31 mei: bustour in Rotterdam. Er zullen daar verschillende activiteiten plaatsvinden (onder andere flyeren op verschillende plekken, Dunya festival en het debat tussen Sophie en Barry Madlener). Om 13.00 uur begint er een actie bij de Euromast, wil je hierbij aanwezig zijn zorg dan dat je om 12.30 op Rotterdam Centraal bent (voor de Smullers). Zo kunnen we gezamelijk naar de Euromast en kunnen we aan het eind van de dag Sophie ondersteunen in haar debat met Barry Madlener.

1 juni: Voor deze dag is nog niet bekend waar er campagne gevoerd gaat worden. Meer informatie hierover volgt. Je kunt natuurlijk ook altijd Erik mailen: erik.vandermeij@jongedemocraten.nl.

2 juni: Op deze dag is er het Eenvandaag lijsttrekkersdebat op de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Hier zal het koekiemonster voor het laatst naartoe gaan om nog een maal de cynici van de SP en PVV aan de tand te voelen. Wil jij het leger JD'ers versterken die de campus opgaan? Kom dan om 15.00 uur naar het Centraal Station van Rotterdam (weer voor de smullers). Vanaf daar zullen we vertrekken naar de Universiteit.


Natuurlijk ben je ook van harte welkom bij de bustour van D66. Check hiervoor de agenda op de JD website en neem contact met ons op wanneer je wil helpen!

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to Twitter

JD Blog

Denk mee met de JDenktank

De JD heeft een schat aan kennis en ervaring. Deze schat is echter verdeeld over allemaal verschillende leden. Wil jij jouw kennis en ervaring op een informele manier delen met het Landelijk Bestuu...

Lees meer...

woensdag 27 september 20:00
Teamavond - Brabant
vrijdag 29 september 19:00
BBBBB Overijssel - BuitenBubbelBorrel met Bestuur Brongers - Landelijk
vrijdag 29 september 20:00
Maandborrel - Amsterdam
vrijdag 29 september 20:00
PJO borrel - Limburg
zaterdag 30 september 11:00
Actie voor het sleepnetwetreferendum - Leiden-Haaglanden
maandag 02 oktober 19:45
Het Nijmeegse Progressieve Debat - Arnhem-Nijmegen
dinsdag 03 oktober 20:00
Lokale Democratie - Democratie 2.0? - Groningen
dinsdag 03 oktober 20:00
100 jaar mannenkiesrecht - Amsterdam

» Bekijk volledige kalender

Vul hieronder je emailadres in om een link te krijgen waarmee je je aan kunt melden voor de nieuwsbrieven van de Jonge Democraten en waarmee je je abonnementen kunt wijzigen.

» Bekijk eerdere nieuwsbrieven

Twitter

Jonge Democraten Online

FacebookLinkedInTwitterYouTube

© 2017 Jonge Democraten