#

Campagneteam

29 Jan 2020

Het landelijk campagneteam is de drijvende kracht achter de campagnes. Campagnes voor de landelijke-, gemeenteraads-, provinciale staten, Europese en waterschapsverkiezingen zijn niet de enige campagnes die we als JD door de jaren heen voeren. Zo hebben we ons Zomeroffensief, een moment waarop we weken lang een 'word-lid' campagne voeren en zijn er door het jaar heen verschillende momenten waarop we als JD in de vorm van een actie van ons kunnen laten horen. Het campagneteam zorgt ervoor dat politiek ideeën die wij als JD willen uitdragen in de juiste vorm gegoten worden.

Zowel ideeen van het landelijk bestuur, de werkgroepen en afdelingen als ideeën van het team zelf worden meegenomen. Het campagneteam is verantwoordelijk voor de uitwerking en uitvoering van campagnes en acties. Hier zijn enthousiaste JD-ers voor nodig. Ben jij op de hoogte wat er onder jongeren speelt en creatief? Heb jij kennis op het gebied van campagnevoeren en communicatie? Of ben jij assertief en weet jij een groep JD-ers te activeren om mee de straat op te gaan? Beschik jij over een van deze kwaliteiten? Solliciteer dan! Stuur een korte motivatie, je naam en je telefoonnummer naar promotie@jd.nl!

Het team is opzoek naar leden die zich willen richten op ledenwerving, onze focusthema’s, lokale en losse initiatieven. Spreekt een van deze dingen jou aan?

Teamleden:

  • Teamvoorzitter

Jij zit de vergaderingen van het team voor en hebt kennis van campagnevoeren. Je zorgt ervoor dat ieder teamlid zijn of haar taken uitvoert. Met jouw enthousiasme trek je de kar en zorg je dat het team gave acties en campagnes op touw zet voor de JD.

  • Secretaris

Jij notuleert, houdt de agenda bij en zorgt voor het overzicht binnen het team. Jij weet wat er speelt in de actualiteit en bent enthousiast om aan de slag te gaan met de campagnes en acties.

  • Teamlid acties & uitvoering

Jij bent assertief en kunt JD-ers optrommelen om mee de straat op te gaan. Jij bent verantwoordelijk voor de acties en de uitvoering hiervan.

  • Teamlid lokaal & losse initiatieven

Jij bent verantwoordelijk voor de lokale initiatieven en losse initiatieven van leden. Jij denkt mee met een afdeling wanneer zij een actie willen opzetten. 

  • Teamlid Ledenwerving

Je bent verantwoordelijk voor de ledenwervingscampagne. Hier valt te denken aan de ‘word lid-campagne’.

  • Algemeen teamlid (meerdere)

Jij bent goed in brainstormen, bent creatief en bent enthousiast om aan de slag te gaan met de campagnes en acties. 

Categorie: Vacatures Weblog