Blogpost

Campagneteam voor Europese Verkiezingen gezocht!

Eind mei zullen de voor de achtste keer verkiezingen plaatsvinden voor het Europees Parlement. Als Jonge Democraten moeten we natuurlijk goed voorbereid zijn om de lead te kunnen nemen in deze campagne en zoveel mogelijk jonge mensen te enthousiasmeren om te gaan stemmen. Als Jonge Democraten willen we een uitgedachte strategie en flitsende campagne neerzetten volgend jaar.

We zoeken daarom naar een zelfstandig functionerend landelijk team met maximaal 7 leden met verschillende achtergronden. Bij voorkeur zoeken we naar mensen die een creatieve achtergrond, campagne ervaring, marketing skills, politiek inzicht of leiderschapskwaliteiten hebben. Afhankelijk van het aantal aanmeldingen zal er gekeken worden of er ook sub-teams worden ingesteld die zich bezig zullen houden met speciale taken en verantwoordelijkheden. De precieze invulling en taken van het team worden nader bepaald ook in overleg met de nieuwe aan te treden landelijk bestuursleden. Wel staat vast dat het team een inhoudelijke sessie gaat organiseren op het septembercongres in Den Haag.

Ben je enthousiast en heb je goede ideeen hoe je de campagne wilt neerzetten, stuur dan je motivatie (max 350 woorden) naar   internationaal@jongedemocraten.nl. Geef in je motivatie duidelijk aan waar jij je voor wilt inzetten, welke unieke kwaliteiten jij hebt om bij te dragen aan het team en hoeveel tijd je aan het team kan besteden. Mocht je vragen hebben, neem dan gerust contact op met Jan Willem de Bruin, Secretaris Promotie via promotie@jd.nl of Pauline Kastermans, Internationaal Secretaris via internationaal@jd.nl.

Ben je nieuwsgierig en op het congres in Groningen aanwezig? Kom dan langs bij de fringe meeting met de Europese koepelorganisatie LYMEC!

Het tijdspad is ongeveer als volgt:
Eerste week juni                                        Oproep plaatsen
Zomercongres                                            Eerste brainstorm met LYMEC
21 juli                                                           Deadline aanmeldingen
24 juli                                                           Uitnodigingen sollicitatiegesprekken
Tussen 29 juli en 9 augustus                  Sollicitatiegesprekken
16 augustus                                                Vaststellen team door LBV
Week 19-25 augustus                               Eerste bijeenkomst team
Septembercongres (14 sept)                   Sessie

De sollicitatiecommissie zal bestaan uit Jan-Willem de Bruin (Secretaris Promotie), Pauline Kastermans (Internationaal Secretaris) en hun respectievelijke opvolgers.

 

Wil je alvast in de stemming komen? Kom dan naar het Europa debat tussen 6 PJO's op 21 juni in Utrecht. Lees er hier meer over.

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to Twitter

JD Blog

Congresvoorzitters en Stem- en Notulencommissie bekend!

Het is inmiddels bekend welke helden ons congres in goede banen gaan leiden! Als Congresvoorzitters gaat het Landelijk Bestuur voordragen: Malu Pasman, Jasper van den Hof, Martin van Montfort en Mi...

Lees meer...

zaterdag 24 juni 10:00
Symposium Duurzaamheid [AFGELAST] - Utrecht
zaterdag 24 juni 12:00
Zomerborrel + Duathlon 2017 - Leiden-Haaglanden
zaterdag 24 juni 13:00
Afdelingscongres! - Amsterdam
zondag 25 juni 12:00
Heel JD Hapt - Overijssel
maandag 26 juni 19:00
In gesprek met Pia Dijkstra - Overijssel
maandag 26 juni 20:00
Verkiezings AAV - Utrecht
woensdag 28 juni 18:00
LedenBBQ - Rotterdam
woensdag 28 juni 20:00
Zomerse teamavond! - Brabant

» Bekijk volledige kalender

Vul hieronder je emailadres in om een link te krijgen waarmee je je aan kunt melden voor de nieuwsbrieven van de Jonge Democraten en waarmee je je abonnementen kunt wijzigen.

» Bekijk eerdere nieuwsbrieven

Twitter

Jonge Democraten Online

FacebookLinkedInTwitterYouTube

© 2017 Jonge Democraten