#

Bezoek NAVO - Allied Joint Force Command Brunssum

08 Apr 2011

 Op 20 april zullen de Jonge Democraten een bezoek brengen aan de NAVO basis in Brunssum. De officiële naam voor deze basis is  Allied Joint Force Command Headquarters Brunssum. Dit is een van drie gelijksoortige headquarters in Europa. We zullen daar een rondleiding en uitleg krijgen over de basis en de missie. Tevens zullen we een discussie hebben met de politiek adviseur van de basis. Lijkt het je leuk om mee te gaan? Meld je dan snel aan via maastricht@jongedemocraten.nl .

Het programma ziet er als volgt uit:

 

14.45              Aankomst

15.00              Welkom in de Fontainebleau Room lounge (koffie en thee)

15.20              Uitleg over NAVO & JFC HQ Brunssum

16.15              Discussie met Politiek adviseur Maarten de Sitter

17.00              Einde programma

 

Wegens veiligheidsredenen van de basis is het belangrijk dat iedereen zich voor 12 April bij ons aanmeld. Stuur daarom een mail naar maastricht@jongedemocraten.nl en zet de volgende gegevens in de mail: volledige naam, leeftijd, adres en paspoortnummer.  Het is belangrijk dat je je paspoort meeneemt naar de activiteit!

 

We spreken om 13.20 af op Station Maastricht om er gezamenlijk heen te rijden. Deelnemers die met de trein uit het noorden komen kunnen het beste direct naar Heerlen gaan om vanaf daar met ons de bus te pakken.

Categorie: Mededelingen