Blogpost

ALV64 Groningen: Geschillencommissie

Op het Zomercongres ALV 64 is Actuele organimo 2 aangenomen met de oproep een geschillencommissie in het leven te roepen om de dialoog tussen het Landelijk Bestuur en het kader nader te onderzoeken. Zij dient voor het septembercongres met aanbevelingen te komen hoe de op ALV geconstateerde escalaties met betrekking tot een actuele organimo betreffende de AS in de toekomst voorkomen kunnen worden. De Geschillencommissie Groningen 64 is samengesteld en bestaat uit Susanne Schilderman namens de indieners, Ingrid van Rijt namens het Landelijk Bestuur, en Arend Meijer als derde partij zonder belang. De Geschillencommissie heeft haar doelen en plan van aanpak geformuleerd in een aparte notitie die door iedereen opgevraagd kan worden via geschillencommissie64@jd.nl.

Kort samengevat zal de commissie gesprekken aangaan met beide partijen en een rapport opmaken waarin de weg naar de ALV64 en AOrg 2 wordt besproken en daaruit te formuleren aanbevelingen voor de toekomst. Zowel het kader als ‘consumerende’ leden worden opgeroepen zich actief bij de commissie te melden wanneer zij mee willen denken over het eindrapport. Iedereen die zich meldt zal op enige wijze gehoord worden door de commissie. Op de avonden van 21 en 28 augustus zal er bovendien gelegenheid zijn voor Kaderleden om mee te discussiëren over de bevindingen van de commissie. Op 4 september volgt een openbare presentatie van de eindrapportage.

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to Twitter

JD Blog

Stel je kandidaat!

Stel je kandidaat voor het Landelijk Bestuur! Het is vanaf nu mogelijk om je kandidaat te stellen voor het Landelijk Bestuur. Tijdens het Zomercongres in Rotterdam (16 t/m 18 juni 2017) zullen hier...

Lees meer...

donderdag 25 mei 20:00
Formatiespel in Hoorn - Amsterdam
zaterdag 27 mei 20:00
Bestuur Interesse Borrel Sessie (BIBS) - Landelijk
maandag 29 mei 20:00
Wat is er terecht gekomen van de millenniumdoelen? - Utrecht
dinsdag 30 mei 19:30
Nederland als belastingparadijs? - Leiden-Haaglanden
dinsdag 30 mei 20:00
Betaalbaarheid van de zorg - Limburg
dinsdag 30 mei 20:00
Arend Jan Wonink – Groningen International - Groningen
woensdag 31 mei 19:30
Tegenpolen Anne-Fleur en Yernaz Ramautarsing - Rotterdam
woensdag 31 mei 20:00
Team Avond - Brabant

» Bekijk volledige kalender

Vul hieronder je emailadres in om een link te krijgen waarmee je je aan kunt melden voor de nieuwsbrieven van de Jonge Democraten en waarmee je je abonnementen kunt wijzigen.

» Bekijk eerdere nieuwsbrieven

Jonge Democraten Online

FacebookLinkedInTwitterYouTube

© 2017 Jonge Democraten