Blogpost

ALV64 Groningen: Geschillencommissie

Op het Zomercongres ALV 64 is Actuele organimo 2 aangenomen met de oproep een geschillencommissie in het leven te roepen om de dialoog tussen het Landelijk Bestuur en het kader nader te onderzoeken. Zij dient voor het septembercongres met aanbevelingen te komen hoe de op ALV geconstateerde escalaties met betrekking tot een actuele organimo betreffende de AS in de toekomst voorkomen kunnen worden. De Geschillencommissie Groningen 64 is samengesteld en bestaat uit Susanne Schilderman namens de indieners, Ingrid van Rijt namens het Landelijk Bestuur, en Arend Meijer als derde partij zonder belang. De Geschillencommissie heeft haar doelen en plan van aanpak geformuleerd in een aparte notitie die door iedereen opgevraagd kan worden via geschillencommissie64@jd.nl.

Kort samengevat zal de commissie gesprekken aangaan met beide partijen en een rapport opmaken waarin de weg naar de ALV64 en AOrg 2 wordt besproken en daaruit te formuleren aanbevelingen voor de toekomst. Zowel het kader als ‘consumerende’ leden worden opgeroepen zich actief bij de commissie te melden wanneer zij mee willen denken over het eindrapport. Iedereen die zich meldt zal op enige wijze gehoord worden door de commissie. Op de avonden van 21 en 28 augustus zal er bovendien gelegenheid zijn voor Kaderleden om mee te discussiëren over de bevindingen van de commissie. Op 4 september volgt een openbare presentatie van de eindrapportage.

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to Twitter

JD Blog

Congresvoorzitters en Stem- en Notulencommissie bekend!

Het is inmiddels bekend welke helden ons congres in goede banen gaan leiden! Als Congresvoorzitters gaat het Landelijk Bestuur voordragen: Malu Pasman, Jasper van den Hof, Martin van Montfort en Mi...

Lees meer...

woensdag 28 juni 18:00
LedenBBQ - Rotterdam
woensdag 28 juni 20:00
Zomerse teamavond! - Brabant
woensdag 28 juni 20:00
Interesse avond voor het bestuur - Friesland
zaterdag 01 juli 12:00
Model United Nations JD Utrecht - Utrecht
woensdag 05 juli 20:00
VerkiezingsAAV - Friesland
vrijdag 07 juli 19:00
Verenigingsweekend - Landelijk
donderdag 13 juli 20:00
Afsluitende avond - Friesland
woensdag 06 september 18:00
JD Brabant Kick-off BBQ - Brabant

» Bekijk volledige kalender

Vul hieronder je emailadres in om een link te krijgen waarmee je je aan kunt melden voor de nieuwsbrieven van de Jonge Democraten en waarmee je je abonnementen kunt wijzigen.

» Bekijk eerdere nieuwsbrieven

Twitter

Jonge Democraten Online

FacebookLinkedInTwitterYouTube

© 2017 Jonge Democraten