Blogpost

ALV 65 Den Haag: informatie, deadlines en vacatures!

Het Septembercongres komt eraan! Op zaterdag 14 september komen we samen in het NH Hotel in Den Haag (Prinses Margrietplantsoen 100) voor deze organisatorische ALV. Dit is de officiële opening van het nieuwe bestuursjaar en de agenda staat nu al vol met spraakmakende agendapunten. Zo zal het Landelijk Bestuur De Koning I, dat is verkozen op het Zomercongres, officieel aantreden en haar beleidsplan presenteren. Er staat echter nog een vacature open voor het nieuwe bestuur, voor Secretaris Scholing en Vorming welteverstaan! We zullen verder nog stemmen over organimo’s, statuten en hr-wijzigingen, en de jaarrekening 2012, werkbegroting 2013 en de begroting 2014 staan op het programma. Ook is er een moment voor de eindrapportage van de Geschillencommissie Groningen 64 en hebben we een paar parallelle sessies, waaronder een kritische discussie over de Jonge Democraten als onafhankelijke PJO en onze verhouding tot D66.

Vacatures Congresvoorzitters en Stem- en Notulencommissie

Daarnaast zijn wij voor het Septembercongres zijn ook weer op zoek naar twee Congresvoorzitters en drie leden voor de Stem- en Notulencommissie. Heb jij je op het Zomercongres laten inspireren om je in te zetten voor het volgende congres, of lijkt het je gewoon leuk om een keer achter de schermen van een congres mee te helpen? Stuur dan een mail met korte motivatie naarorganisatie@jongedemocraten.nl. De deadline voor de sollicitaties staat op 5 augustus om 00:01.

De inschrijvingen voor het congres en www.jdcongres.nl openen op 22 juli maar hierbij geven we je alvast de deadlines voor het indienen van de stukken. Voor het indienen van voorstellen voor het congres en kandidaatstelling Secretaris S&V kun je terecht op de congreswebsite. Schriftelijke vragen aan het LB kun je indienen per email aan lb@jd.nl.

Deadline

 

Indienen Congresvoorstellen

3-08-13

Publicatie Congresvoorstellen

10-08-13

Sollicitaties Congresvoorzitters

5-08-13

Indienen schriftelijke vragen aan LB

20-08-13

Indienen amendementen en organimo's

24-08-13

Kandidaatstelling Secretaris S&V

31-08-13

Formats

Download hier het format HR-wijzgingen
Download hier het format voor Statuutswijzigingen. 
Download hier het format voor kandidaatstelling LB en KasCo.
Download hier het format voor amendementen.
Download hier het format voor organimo's.
 
 
Let op! Alle deadlines staan op 00:01 uur van de dag van de deadline. Voor meer informatie over het indienen van organisatorische voorstellen zie het de Statuten & Huishoudelijk Reglement Hoofdstuk II Van de Algemene Ledenvergadering, Bijlage G: “Organisatorische voorstellen” en/of vraag meer informatie bij de eigen afdeling of de landelijk secretaris via secretaris@jd.nl.
Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to Twitter

JD Blog

Congresvoorzitters en Stem- en Notulencommissieleden gezocht!

Voor het congres van 17 juni zoeken we weer 9 SNC-helden en 4 Congresvoorzitters! Lijkt het je leuk om in de Stem-en Notulencommissie te zitten? Stuur me dan even een mailtje op secretaris@jd.nl! E...

Lees meer...

maandag 01 mei 19:45
Een avond over de Franse verkiezingen: Wie komt er aan de macht? - Arnhem-Nijmegen
maandag 01 mei 20:00
Motieschrijfavond en wethouder Everhardt - Utrecht
dinsdag 02 mei 20:00
[WAGENINGEN] Politiek Weerwolven - Utrecht
dinsdag 02 mei 20:00
Introborrel - Groningen
dinsdag 02 mei 20:00
Debatavond - Amsterdam
woensdag 03 mei 19:00
Bestuursinteresseborrel - Rotterdam
woensdag 03 mei 19:30
Politieke Algemene Afdelingsvergadering - Leiden-Haaglanden
woensdag 03 mei 20:00
Nieuweledenavond - Brabant

» Bekijk volledige kalender

Vul hieronder je emailadres in om een link te krijgen waarmee je je aan kunt melden voor de nieuwsbrieven van de Jonge Democraten en waarmee je je abonnementen kunt wijzigen.

» Bekijk eerdere nieuwsbrieven

Twitter

Jonge Democraten Online

FacebookLinkedInTwitterYouTube

© 2017 Jonge Democraten