#

Aanmelding delegatie JD IFLRY Kiev

13 Feb 2020

Meld je aan voor het IFLRY-congres in Kiev!
Van 24-26 april houdt onze Internationale koepelorganisatie IFLRY haar congres in Kiev. Informatie over het congres volgt later.

CONGRES
Tijdens dit congres wordt het nieuwe IFLRY bestuur verkozen. Met niemand minder dan onze eigen Daphnie Ploegstra als kandidaat! Ook zullen er politieke voorstellen, organisatorische en financiële zaken behandeld worden. De deelnemersbijdrage voor dit congres is 135 euro per persoon voor het gehele evenement, inclusief accommodatie en maaltijd.

Let op: de kosten voor zowel de deelname als de reiskosten voor internationale congressen zijn niet meer declareerbaar! Deelname is dus volledig op eigen kosten.

AANMELDING
Ben je geïnteresseerd? Meld je dan aan via dit formulier. Door je aan te melden ga je de commitment aan om bij de voorbereidende bijeenkomst te zijn. De datum zal in overleg vastgesteld worden.
Op basis van een aantal criteria zal een rangorde gemaakt worden. De beschikbare plekken worden op basis van de gemaakte rangorde opgevuld. We streven naar een goede balans tussen ervaren leden en leden met minder ervaring.

DEADLINE
De deadline voor het aanmelden ligt op woensdag 26 februari. De selectie van de delegatieleden zal worden uitgevoerd door het bestuurslid met de portefeuille Internationaal en de International Officer indien meer aanmeldingen zijn dan plekken. Het Landelijk Bestuur beslist op 5 maart over de kandidaten. Voor vragen en/of opmerkingen kun je terecht bij Wimer Heemskerk via 0643643225 of Abel Hartman via 0614442922 en internationaal@jd.nl.