Blogpost

Aanmelden voor organisatie van Euro-Arabische seminar ''Democratic Inclusion from a Euro-Arab Perspective''

Van 9 tot en met 12 maart 2015 komen ongeveer 40 deelnemers van zeven Europese en vier Arabische liberale (jongeren) organisaties samen in Amsterdam om een seminar, genaamd "Democratic Inclusion from a Euro-Arab Perspective", bij te wonen. De organisatie van deze seminar zal door een projectteam van de Jonge Democraten op zich worden genomen.

Het initiatief voor deze seminar is genomen door het Team Arab Transition (TAT). Contacten met de partnerorganisaties zijn reeds gelegd en de financiering is sinds kort ook rond. De volgende stap is een vorming van een projectteam om te beginnen met de organisatie. Voor dit team zoeken we enthousiaste JD’ers om samen met Dorien Lugt, Sandra de Jongh en Pieter Lolkema (leden van Team Arab Transition) de organisatie op zich te nemen. Het projectteam zal zich bezighouden met het vormgeven van het programma, de organisatorische aspecten en de samenwerking met de internationale partners die bij de organisatie zullen worden betrokken.

Heb jij ervaring op organisatorisch vlak, een band met het onderwerp en/of met de MENA-regio (Midden Oosten en Noord-Afrika) en zou je willen meewerken aan de organisatie van deze seminar? Stuur dan een korte motivatie van 300 woorden naar Milan Assies (internationaal@jd.nl). Wees er wel van bewust dat je van 9 tot en met 12 maart volledig beschikbaar moet zijn. Kennis van het Frans of Arabisch is een pré, maar niet noodzakelijk. Aanmelden kan tot en met 25 december 2015, 23:59 uur. 

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to Twitter

JD Blog

Onze campagnehelden

De voorbereidingen van de campagne voor Gemeenteraadsverkiezingen en het referendum over de Sleepwet zijn in volle gang. De afdelingscampagneleiders, het campagneteam en het Landelijk Bestuur zijn ...

Lees meer...

vrijdag 24 november 18:30
Maandborrel en Algemene Afdelingsvergadering! - Amsterdam
vrijdag 24 november 20:00
De BuitenBubbelBorrel met Bestuur Brongers in Maastricht - Limburg
zaterdag 25 november 10:00
Day of the Middle East - Landelijk
zaterdag 25 november 12:00
Bezoek JuLi’s Bremen aan Groningen - Groningen
maandag 27 november 19:30
Masterclass debat - Amsterdam
maandag 27 november 19:45
Training Manipulatie en Framing - Arnhem-Nijmegen
maandag 27 november 20:00
Motieschrijfavond - Utrecht
dinsdag 28 november 19:30
Politiek Poker - Leiden-Haaglanden

» Bekijk volledige kalender

Vul hieronder je emailadres in om een link te krijgen waarmee je je aan kunt melden voor de nieuwsbrieven van de Jonge Democraten en waarmee je je abonnementen kunt wijzigen.

» Bekijk eerdere nieuwsbrieven

Twitter

Jonge Democraten Online

FacebookLinkedInTwitterYouTube

© 2017 Jonge Democraten