Blogpost

Aanmelden voor organisatie van Euro-Arabische seminar ''Democratic Inclusion from a Euro-Arab Perspective''

Van 9 tot en met 12 maart 2015 komen ongeveer 40 deelnemers van zeven Europese en vier Arabische liberale (jongeren) organisaties samen in Amsterdam om een seminar, genaamd "Democratic Inclusion from a Euro-Arab Perspective", bij te wonen. De organisatie van deze seminar zal door een projectteam van de Jonge Democraten op zich worden genomen.

Het initiatief voor deze seminar is genomen door het Team Arab Transition (TAT). Contacten met de partnerorganisaties zijn reeds gelegd en de financiering is sinds kort ook rond. De volgende stap is een vorming van een projectteam om te beginnen met de organisatie. Voor dit team zoeken we enthousiaste JD’ers om samen met Dorien Lugt, Sandra de Jongh en Pieter Lolkema (leden van Team Arab Transition) de organisatie op zich te nemen. Het projectteam zal zich bezighouden met het vormgeven van het programma, de organisatorische aspecten en de samenwerking met de internationale partners die bij de organisatie zullen worden betrokken.

Heb jij ervaring op organisatorisch vlak, een band met het onderwerp en/of met de MENA-regio (Midden Oosten en Noord-Afrika) en zou je willen meewerken aan de organisatie van deze seminar? Stuur dan een korte motivatie van 300 woorden naar Milan Assies (internationaal@jd.nl). Wees er wel van bewust dat je van 9 tot en met 12 maart volledig beschikbaar moet zijn. Kennis van het Frans of Arabisch is een pré, maar niet noodzakelijk. Aanmelden kan tot en met 25 december 2015, 23:59 uur. 

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to Twitter

JD Blog

Denk mee met de JDenktank

De JD heeft een schat aan kennis en ervaring. Deze schat is echter verdeeld over allemaal verschillende leden. Wil jij jouw kennis en ervaring op een informele manier delen met het Landelijk Bestuu...

Lees meer...

vrijdag 22 september 17:00
BBBB - BlufBorrel Bestuur Brongers - Landelijk
vrijdag 22 september 17:00
Twinning naar Berlijn! - Amsterdam
maandag 25 september 19:45
Springen met Progressievelingen - Arnhem-Nijmegen
maandag 25 september 20:00
Wissel-AAV - Utrecht
dinsdag 26 september 19:00
JDA bezoek aan de Raad - Amsterdam
dinsdag 26 september 19:30
Debattraining - Leiden-Haaglanden
dinsdag 26 september 20:00
Actualico - Groningen
woensdag 27 september 20:00
Teamavond - Brabant

» Bekijk volledige kalender

Vul hieronder je emailadres in om een link te krijgen waarmee je je aan kunt melden voor de nieuwsbrieven van de Jonge Democraten en waarmee je je abonnementen kunt wijzigen.

» Bekijk eerdere nieuwsbrieven

Twitter

Jonge Democraten Online

FacebookLinkedInTwitterYouTube

© 2017 Jonge Democraten