Wageningen

Wageningen

Welkom bij de Jonge Democraten Wageningen!

De jongste afdeling binnen de JD. In de leukste studentenstad in het hart van Nederland organiseren wij wekelijks activiteiten: Interessante lezingen, vurige debatavonden en verdiepende trainingen. De afgelopen jaren is de regio Wageningen uitgegroeid tot wat het nu is: Een actieve en gezellige afdeling vol enthousiaste leden met heel veel ambitie. Die ambitie die er toe geleid heeft dat wij ons sinds januari 2019 een afdeling mogen noemen. Daar zijn wij maar wat trots op!

Met ons in gesprek over politiek?

Lijkt het je leuk om met ons te gaan wandelen? Geef je snel op via het onderstaand formulier. Dan gaan wij je koppelen aan een D66’er of een JD’er. In aanloop naar de verkiezingen is dit het juiste moment om te praten over wat jij belangrijk vindt in de politiek. Twijfel jij nog om te gaan stemmen? Of ben je nog zwevend en overweeg je D66? Wandel door het mooie Wageningen met een Jonge Democraat of D66-er! Uiteraard kan dit alleen veilig georganiseerd worden en zullen de wandelingen 1 op 1 plaats vinden met de corona regels in acht genomen.

p.s. ben je al lid en lijkt het je leuk mee om mee te doen? Dan hebben we jou nodig! Geef je dan ook op in onderstaand formulier.
https://forms.gle/NpxcdoGNJ5LYwSZa9

Wij zoeken jouw talent!

Wij zoeken jouw talent! Tekst bij insta post: Het is verkiezingsjaar! Wil jij komen helpen met de campagne van 2021? Of heb jij een goed idee voor de campagne? Dan is het Campagne team iets voor jou! In dit leuke team kan je bezig zijn met de campagne rond de verkiezingen. Ook kan je jouw sociale media talent gebruiken om jongeren enthousiast te krijgen voor de politiek. Lijkt het je leuk om ons te komen helpen of je sociale media skills te ontwikkelen? Reageer op dit bericht of stuur ons een mail naar wageningen@jongedemocraten.nl

Agenda

In de agenda kun je alle activiteiten vinden van onze afdeling vinden en de landelijke afdeling. Ben je geinterreseerd in politiek? Wil jij je debateerkwaliteiten verbeteren? Zou je graag dieper in gaan op de actualiteiten in het nieuws of op een luchtige manier je kennis verbreden? Kom een keer langs bij een van onze activiteiten!

Bestuur

Irene Bormans

Voorzitter

Ontdek meer

Rutger Neeleman

Algemeen Secretaris

Ontdek meer

Tessa Tangelder

Penningmeester

Ontdek meer

Word lid!

Vul je gegevens in en word
eenvoudig lid van JD

Meld je aan