Wageningen

Wageningen

Welkom bij de Jonge Democraten Wageningen!

De jongste afdeling binnen de JD. In de leukste studentenstad in het hart van Nederland organiseren wij wekelijks activiteiten: Interessante lezingen, vurige debatavonden en verdiepende trainingen. De afgelopen jaren is de regio Wageningen uitgegroeid tot wat het nu is: Een actieve en gezellige afdeling vol enthousiaste leden met heel veel ambitie. Die ambitie heeft er toe geleid dat wij ons sinds januari 2019 een afdeling mogen noemen. Daar zijn wij maar wat trots op!

Op zoek naar nieuw bestuur! šŸ¤©

We zijn op zoek naar een nieuwe penningmeester! Als penningmeester van JD Wageningen ben je verantwoordelijk voor de financiƫle kant van de afdeling, en vergader je wekelijks met de andere bestuursleden. Heb je interesse of vragen over de functie? Stuur ons gerust een mailtje!

Agenda

In de agenda kun je alle activiteiten van onze afdeling vinden. Ben je geĆÆnteresseerd in politiek? Wil je bijvoorbeeld je debatteerkwaliteiten verbeteren? Zou je graag dieper in willen gaan op de actualiteiten in het nieuws? Of op een luchtige manier je kennis verbreden door activiteiten bij te wonen? Kom een keer langs bij een van onze activiteiten!

Bestuur

Simon de Winter

Voorzitter

Ontdek meer

Machteld van Kempen

Secretaris

Ontdek meer

Maurice Schoo

Penningmeester

Ontdek meer

Word lid!

Vul je gegevens in en word
eenvoudig lid van JD

Meld je aan