Wageningen

Wageningen

Welkom bij de Jonge Democraten Wageningen!

De jongste afdeling binnen de JD. In de leukste studentenstad in het hart van Nederland organiseren wij wekelijks activiteiten: Interessante lezingen, vurige debatavonden en verdiepende trainingen. De afgelopen jaren is de regio Wageningen uitgegroeid tot wat het nu is: Een actieve en gezellige afdeling vol enthousiaste leden met heel veel ambitie. Die ambitie die er toe geleid heeft dat wij ons sinds januari 2019 een afdeling mogen noemen. Daar zijn wij maar wat trots op!

De Politieke werkgroep 🤩

We zijn opzoek naar leden voor de politieke werkgroep! In de werkgroep ga je met andere JD-ers interessante inhoudelijke en gezellige activiteiten organiseren, moties of opinies schrijven. Het is een leuke manier om andere JD’ers te leren kennen en om wat te doen bij de JDW! Stuur ons een mailtje als je interesse hebt.

Agenda

In de agenda kun je alle activiteiten van onze afdeling vinden. Ben je geĂŻnteresseerd in politiek? Wil je bijvoorbeeld je debatteerkwaliteiten verbeteren? Zou je graag dieper in willen gaan op de actualiteiten in het nieuws? Of op een luchtige manier je kennis verbreden door activiteiten bij te wonen? Kom een keer langs bij een van onze activiteiten!

Bestuur

Machteld van Kempen

Voorzitter

Ontdek meer

Simon de Winter

Secretaris

Ontdek meer

Maurice Schoo

Penningmeester

Ontdek meer

Word lid!

Vul je gegevens in en word
eenvoudig lid van JD

Meld je aan