Utrecht

JD'er Thomas Bakker kandidaat-bestuurslid D66 Utrecht

Oud-landelijk voorzitter én (misschien nog belangrijker) oud-voorzitter afdeling Utrecht van de Jonge Democraten, Thomas Bakker, is kandidaat voor de functie van algemeen bestuurslid Debat & Activiteiten in het bestuur van D66 Utrecht. Op 21 maart a.s. hoopt hij tijdens de Algemene Afdelingsvergadering verkozen te worden. De Jonge Democraten Utrecht steunen zijn kandidatuur van harte en roepen alle Utrechtse JD'ers dan ook op om de D66 Utrecht AAV te bezoeken en hun stem op Thomas uit te brengen. Je kunt zijn motivatie hier lezen. 

Als Thomas verkozen wordt, is hij niet de enige JD'er die plaatsneemt in het D66 Bestuur. Ook de al zittende penningmeester Steven Rieder heeft veel betekend voor de Utrechtse afdeling van de JD, als voorzitter, penningmeester en kascommissielid.

De AAV van D66 Utrecht vindt plaats op woensdagavond 21 maart in de benedenzaal van De Rechtbank (Vrouwe Justitiazaal) aan de Korte Nieuwstraat 14 en start om 20.00u. 

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to Twitter

Nieuws

Enquête!

We zijn erg benieuwd naar jullie mening over de afdeling Utrecht, de activiteiten die georganiseerd worden en hoe daarover gecommuniceerd ...

Lees meer...

Weblog

Thema avond over defensie

Sprekers: Maarten Gehem, Rienk Sijbrandi Gespreksleider: Xander Bouwman Datum: 13-10-2014 Op een herfstige maandagavond had de landelijke werkgroep defensie voor de Jonge ...

Lees meer...

Twitter JD Utrecht

Word lid!

JD Utrecht Online netwerken

Facebook GroupTwitter

maandag 03 november 20:00
Masterclass Sociaal-Liberalisme - Utrecht
maandag 10 november 20:00
Stap op! Fietsverkeer in Utrecht - Utrecht
maandag 17 november 20:00
Buurteams: vertrouwd dichtbij of drempelverhogend? - Utrecht
maandag 24 november 20:00
EU vs Rusland? - Utrecht

» Bekijk volledige kalenderOntvang nieuwsbrief in HTML?

© 2013 Jonge Democraten

RKR Cookie Banner