Utrecht

JD'er Thomas Bakker kandidaat-bestuurslid D66 Utrecht

Oud-landelijk voorzitter én (misschien nog belangrijker) oud-voorzitter afdeling Utrecht van de Jonge Democraten, Thomas Bakker, is kandidaat voor de functie van algemeen bestuurslid Debat & Activiteiten in het bestuur van D66 Utrecht. Op 21 maart a.s. hoopt hij tijdens de Algemene Afdelingsvergadering verkozen te worden. De Jonge Democraten Utrecht steunen zijn kandidatuur van harte en roepen alle Utrechtse JD'ers dan ook op om de D66 Utrecht AAV te bezoeken en hun stem op Thomas uit te brengen. Je kunt zijn motivatie hier lezen. 

Als Thomas verkozen wordt, is hij niet de enige JD'er die plaatsneemt in het D66 Bestuur. Ook de al zittende penningmeester Steven Rieder heeft veel betekend voor de Utrechtse afdeling van de JD, als voorzitter, penningmeester en kascommissielid.

De AAV van D66 Utrecht vindt plaats op woensdagavond 21 maart in de benedenzaal van De Rechtbank (Vrouwe Justitiazaal) aan de Korte Nieuwstraat 14 en start om 20.00u. 

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to Twitter

Nieuws

Provinciale Statenverkiezingen 2015

Als JD Utrecht bestuur steunen wij voor de Provinciale Statenverkiezingen, die op woensdag 18 maart 2015 plaats zullen vinden, Ayla ...

Lees meer...

Weblog

EU vs. Rusland?

Geschreven door Wouter Visser en Joeri Dobbelaar. Sprekers: Zurab Agirbov, Alexander Fedorinov en Floris Akkerman. Datum: 24 november 2014 Locatie: Schillen Theater ...

Lees meer...

Twitter JD Utrecht

Word lid!

JD Utrecht Online netwerken

Facebook GroupTwitter

woensdag 11 maart 20:00
Is algenolie de brandstof van de toekomst?! - Utrecht
maandag 16 maart 20:00
Een sprong in het WATERschap - Utrecht
maandag 23 maart 20:00
Macht van de zorgverzekeraar? - Utrecht
vrijdag 27 maart 20:00
Thank God It's Friday! - Utrecht
maandag 30 maart 20:00
Debat internationale politiek - Utrecht

» Bekijk volledige kalenderOntvang nieuwsbrief in HTML?

© 2013 Jonge Democraten

RKR Cookie Banner