Utrecht

Bestuur

Bestuur Van Brouwershaven I

Het bestuur van JD Utrecht bestaat sinds 1 september 2014 uit:

Voorzitter: Josta van Brouwershaven (1988)

Hallo! Ik ben dus Josta en naast voorzitter van deze afdeling ben ik ook nog student en hulp in de thuiszorg. Op dit moment zit ik in het derde jaar van mijn studie Politicologie aan de UvA. Hierbij specialiseer ik mij in de richting Internationale Betrekkingen. Dit sluit natuurlijk helemaal niet aan bij de nationale of lokale politiek. Na jaren lang de focus te hebben gelegd op wereldproblematiek, word ik nu ook geconfronteerd met de frustraties rondom bijvoorbeeld fietspaden. Een groot contrast, maar zeker niet minder interessant. Bekender worden met nationale en lokale vraagstukken is waarom ik mij in eerste instantie aangetrokken voelde tot de JD. Daarnaast wil ik er alles aan doen om jongeren politiek bewuster te maken. Wat uiteindelijk de doorslag gaf om mij verkiesbaar te stellen als voorzitter kwam door de mensen die ik bij de JD leerde kennen. Het is onwijs fijn om met mensen samen te werken die in grote lijnen hetzelfde denken. Hierdoor werken we goed samen en kunnen we hopelijk zoveel mogelijk jongeren in Utrecht bereiken! Hoe we dit willen doen is te zien in ons beleidsplan.

e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Algemeen Secretaris: Daniella Caelers (1988)

Mijn naam is Daniella Caelers, ik ben geboren in Weert en sinds 2 jaar woonachtig in Utrecht. Na mijn studie Rechtsgeleerdheid aan de Universiteit van Tilburg ben ik verhuisd naar Utrecht. Hier werk ik nu bij de provincie Utrecht als Trainee Juridisch Adviseur op de afdeling Wegen. Ik ben dit jaar niet alleen lid geworden van JD Utrecht maar ook meteen actief lid in de werkgroep Internationaal. Vervolgens heb ik mij gekandideerd voor de functie van Algemeen Secretaris, de functie die ik het komende jaar zal gaan vervullen. In mijn vrije tijd roei ik en houd ik mij bezig met mijn bestuurstaken. Ik wil mij het komende jaar in gaan zetten om samen met de Secretaris Promotie & Ledenwerving meer leden te betrekken bij de vereniging en de werkgroep zorg van de grond te krijgen. Zorg is een onderwerp dat mij na aan het hart ligt en ik wil andere mensen, die deze passie met mij delen, graag een platform bieden om hun stem te laten horen.

e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Penningmeester: Thijs van den End (1993)

Mijn naam is Thijs van den End, 21 jaar en woonachtig in Woerden. Op dit moment studeer ik Bestuurskunde aan de Hogeschool van Amsterdam. Daarnaast ben ik sinds kort weer begonnen met het beoefenen van de zwemsport. In de periode waarin ik dacht dat ik mijn zwembroek voorgoed aan de waslijn had gehangen, werd ik politiek actief. De kleurkeuze was al vrij snel gemaakt, alleen kwam ik pas na een jaar langs bij de Jonge Democraten. Met de ervaringen die ik binnen mijn eigen gemeente met lokale politiek had opgedaan, ben ik in de gelijknamige werkgroep gegaan. De vraag of ik als penningmeester van deze afdeling aan de slag wilde, kon ik volmondig met ja beantwoorden. De gezelligheid aan de ene kant en de politieke discussies aan de andere kant, kenmerken voor mij deze geweldige afdeling. Binnen het bestuur heb ik de taak om alles te regelen omtrent de financiën en heb ik het genoegen om alle bonnetjes te mogen bewaren. Bij mijn werkzaamheden vind ik transparantie en flexibiliteit van groot belang.

e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Secretaris Promotie & Ledenwerving: Pauline Gerth van Wijk (1995)

Mijn naam is Pauline en ik ben tweede jaars bij het Utrecht Law College. Daarnaast werk ik als juridisch secretaresse bij Boor Advocaten en houd ik van lezen en series kijken (natuurlijk ook House of Cards). Ik ben ooit begonnen in bestuur/commissie Stedendriehoek om iets te doen naast school. Later ben ik werkgroepvoorzitter Defensie en lid van het introteam geweest. Ik wil graag zorgen voor een open sfeer en meer leden betrekken bij de vereniging.

e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Secretaris Pers & Politiek & Vicevoorzitter: Bouke van Hilten (1991)

Mijn naam is Bouke van Hilten en in dit bestuur ben ik de Secretaris voor Pers & Politiek. In deze functie houd ik mij bezig met de politieke output van de vereniging zoals moties, persberichten en opinie. Een lange tijd ben ik slapend lid geweest van de Jonge Democraten, maar vorig jaar besloot ik werk te maken van het geen wat hart sneller doet kloppen; politiek! Naast mijn bestuursfunctie studeer ik geschiedenis en geef ik leiding in een supermarkt. Als bestuurslid wil ik mij graag inzetten om alles mogelijk te maken wat onze leden willen. Dream big is voor mij altijd het streven. Als vereniging moeten wij politiek geïnteresseerden van alle kleuren en maten een plek bieden om hun interesses te ontdekken en ontwikkelen.

e-mail:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Secretaris Scholing & Organisatie: Sits Schreurs (1995)

Mijn naam is Sits, ik ben 19 jaar en student bij het Utrecht Law College. Mijn vrije tijd vul ik met mijn jaarclub, lezen en tegenwoordig ook met mijn bestuursactiviteiten. Vorig jaar ben ik actief geworden bij de JD; eerst bezocht ik alleen avonden, maar al snel werd ik actief in de werkgroepen Europa en Internationaal. Concreet zou ik dit jaar twee dingen voor de leden willen betekenen: inzicht bieden in politiek achter de schermen en meer activiteiten en avonden organiseren, naast de standaard maandagavond. Ik sta altijd open voor suggesties van de leden, dus mail me vooral.

e-mail:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Secretaris Lokaal & Internationaal: Silke Slootweg (1993)

Ik ben Silke, secretaris lokaal en internationaal, geboren in Oldenzaal en voor de studie richting Utrecht verhuisd. Ik woon nu in Zeist en studeer aan de lerarenopleiding Nederlands. Op die studie zag en leerde ik dat het onderwijs niet altijd goed werd bekeken vanuit Den Haag. Denk aan leerlingen die over het hoofd worden gezien en studenten die niet in het keurslijf van een uitgezette studie passen. Daarom ben ik lid geworden van de Jonge Democraten. Mijn studie is altijd erg gericht op Nederland en dat vond ik jammer. Ik wilde iets internationaals gaan doen, dit jaar ga ik over het organiseren van twinnings. Daarnaast is het mijn doel om zo veel mogelijk Utrechtse leden mee te laten doen aan de internationale leerzame uitstapjes van de JD. Ook houd ik me bezig met de lokale politiek, die dit jaar volledig in het teken van de provincie en de Provinciale Statenverkiezing zal staan.

e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to Twitter

Nieuws

Algemene Afdelingsvergadering

Op maandag 15 december vindt de Algemene Afdelingsvergadering (AAV) van de JD Utrecht weer plaats. Op het programma staan een financieel ...

Lees meer...

Weblog

EU vs. Rusland?

Geschreven door Wouter Visser en Joeri Dobbelaar. Sprekers: Zurab Agirbov, Alexander Fedorinov en Floris Akkerman. Datum: 24 november 2014 Locatie: Schillen Theater ...

Lees meer...

Twitter JD Utrecht

Word lid!

JD Utrecht Online netwerken

Facebook GroupTwitterOntvang nieuwsbrief in HTML?

© 2013 Jonge Democraten

RKR Cookie Banner