Utrecht

Bestuur

Bestuur Van Brouwershaven I

Het bestuur van JD Utrecht bestaat per 1 februari 2015 uit:

Voorzitter: Josta van Brouwershaven (1988)

Hallo! Ik ben dus Josta en naast voorzitter van deze afdeling ben ik ook nog student en hulp in de thuiszorg. Op dit moment zit ik in het derde jaar van mijn studie Politicologie aan de UvA. Hierbij specialiseer ik mij in de richting Internationale Betrekkingen. Dit sluit natuurlijk helemaal niet aan bij de nationale of lokale politiek. Na jaren lang de focus te hebben gelegd op wereldproblematiek, word ik nu ook geconfronteerd met de frustraties rondom bijvoorbeeld fietspaden. Een groot contrast, maar zeker niet minder interessant. Bekender worden met nationale en lokale vraagstukken is waarom ik mij in eerste instantie aangetrokken voelde tot de JD. Daarnaast wil ik er alles aan doen om jongeren politiek bewuster te maken. Wat uiteindelijk de doorslag gaf om mij verkiesbaar te stellen als voorzitter kwam door de mensen die ik bij de JD leerde kennen. Het is onwijs fijn om met mensen samen te werken die in grote lijnen hetzelfde denken. Hierdoor werken we goed samen en kunnen we hopelijk zoveel mogelijk jongeren in Utrecht bereiken! Hoe we dit willen doen is te zien in ons beleidsplan.

e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Algemeen Secretaris: Daniella Caelers (1988)

Mijn naam is Daniella Caelers, ik ben geboren in Weert en sinds 2 jaar woonachtig in Utrecht. Na mijn studie Rechtsgeleerdheid aan de Universiteit van Tilburg ben ik verhuisd naar Utrecht. Hier werk ik nu bij de provincie Utrecht als Trainee Juridisch Adviseur op de afdeling Wegen. Ik ben dit jaar niet alleen lid geworden van JD Utrecht maar ook meteen actief lid in de werkgroep Internationaal. Vervolgens heb ik mij gekandideerd voor de functie van Algemeen Secretaris, de functie die ik het komende jaar zal gaan vervullen. In mijn vrije tijd roei ik en houd ik mij bezig met mijn bestuurstaken. Ik wil mij het komende jaar in gaan zetten om samen met de Secretaris Promotie & Ledenwerving meer leden te betrekken bij de vereniging en de werkgroep zorg van de grond te krijgen. Zorg is een onderwerp dat mij na aan het hart ligt en ik wil andere mensen, die deze passie met mij delen, graag een platform bieden om hun stem te laten horen.

e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Penningmeester: Paul Bijenhof (1991)

Mijn naam is Paul. Ik ben geboren in Amersfoort, maar 2 jaar geleden ben ik voor de studie en het studentenleven naar Utrecht verhuisd. Politiek heb ik altijd wel in de gaten gehouden, maar de JD heeft mij laten zien dat je daar ook actief aan mee kunt doen. Toen de positie van penningmeester vrijkwam heb ik geen moment getwijfeld over mijn kandidaatstelling. De kans om actief een bijdrage te leveren aan onze mooie afdeling kon ik niet aan mij voorbij laten gaan. Het penningmeesterschap is voor mij meer dan alleen boekhouden. Het is voor mij ook van belang dat ik me actief inzet om de financiën inzichtelijker te maken. 

e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Secretaris Promotie & Ledenwerving: Pauline Gerth van Wijk (1995)

Mijn naam is Pauline en ik ben tweede jaars bij het Utrecht Law College. Daarnaast werk ik als juridisch secretaresse bij Boor Advocaten en houd ik van lezen en series kijken (natuurlijk ook House of Cards). Ik ben ooit begonnen in bestuur/commissie Stedendriehoek om iets te doen naast school. Later ben ik werkgroepvoorzitter Defensie en lid van het introteam geweest. Ik wil graag zorgen voor een open sfeer en meer leden betrekken bij de vereniging.

e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Secretaris Pers & Politiek: Kaz de Bruijn (1992)

Mijn naam is Kaz de Bruijn en ik zal de functie van Secretaris Pers & Politiek vervullen. Ik ben pas kort actief bij de Jonge Democraten, maar deze vereniging is er een waar ik mij graag voor inzet. De afgelopen maanden ben ik voorzitter geweest van de werkgroep Lokaal. Daarnaast loop ik stage bij de gemeente Utrecht nu ik klaar ben met mijn bachelor Sociologie. In mijn functie wil ik graag jonge democraten bewuster en meer bekend maken met lokale politiek en hoe dit ons in ons dagelijks leven raakt. En verder zorgen dat onze leden een politiek interessante maar vooral leuke tijd hebben bij de Jonge Democraten!

e-mail:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Secretaris Scholing & Organisatie: Sits Schreurs (1995)

Mijn naam is Sits, ik ben 19 jaar en student bij het Utrecht Law College. Mijn vrije tijd vul ik met mijn jaarclub, lezen en tegenwoordig ook met mijn bestuursactiviteiten. Vorig jaar ben ik actief geworden bij de JD; eerst bezocht ik alleen avonden, maar al snel werd ik actief in de werkgroepen Europa en Internationaal. Concreet zou ik dit jaar twee dingen voor de leden willen betekenen: inzicht bieden in politiek achter de schermen en meer activiteiten en avonden organiseren, naast de standaard maandagavond. Ik sta altijd open voor suggesties van de leden, dus mail me vooral.

e-mail:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Secretaris Lokaal & Internationaal: Silke Slootweg (1993)

Ik ben Silke, secretaris lokaal en internationaal, geboren in Oldenzaal en voor de studie richting Utrecht verhuisd. Ik woon nu in Zeist en studeer aan de lerarenopleiding Nederlands. Op die studie zag en leerde ik dat het onderwijs niet altijd goed werd bekeken vanuit Den Haag. Denk aan leerlingen die over het hoofd worden gezien en studenten die niet in het keurslijf van een uitgezette studie passen. Daarom ben ik lid geworden van de Jonge Democraten. Mijn studie is altijd erg gericht op Nederland en dat vond ik jammer. Ik wilde iets internationaals gaan doen, dit jaar ga ik over het organiseren van twinnings. Daarnaast is het mijn doel om zo veel mogelijk Utrechtse leden mee te laten doen aan de internationale leerzame uitstapjes van de JD. Ook houd ik me bezig met de lokale politiek, die dit jaar volledig in het teken van de provincie en de Provinciale Statenverkiezing zal staan.

e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to Twitter

Nieuws

Nieuw JDUtrecht bestuur en KasCo!

JDUtrecht heeft zeven nieuwe bestuursleden! Tijdens de Algemene Afdelingsvergadering (AAV) van afgelopen maandag 29 juni zijn Joost Blok ...

Lees meer...

Weblog

Twinning Tallinn: zaterdag 28 maart

Dag twee in Tallinn op twinning, een soort uitwisseling, met onze zusterpartij (ERPY) in Estland. Ook vandaag hebben we veel geleerd. Lees meer in de blog over de tweede dag, ...

Lees meer...

Twitter JD Utrecht

Word lid!

JD Utrecht Online netwerken

Facebook GroupTwitter

maandag 07 september 20:00
Zorgsysteem in Kritieke Toestand - Utrecht
maandag 14 september 20:00
Bankers meet Politicians - Utrecht
woensdag 16 september 20:00
Debattraining - Utrecht
maandag 21 september 20:00
DomDamDebat in Amsterdam - Utrecht
woensdag 23 september 20:00
JD Utrecht de Stad Uit: Diversiteit in het Sportbeleid - Utrecht
vrijdag 25 september 20:00
Thank God It's Friday! - Utrecht
maandag 28 september 20:00
Algemene Afdelingsvergadering (WisselAAV) - Utrecht

» Bekijk volledige kalenderOntvang nieuwsbrief in HTML?

© 2013 Jonge Democraten

RKR Cookie Banner