Organisatie

Gezocht: Deelnemer LYMEC Conference over Persvrijheid

Van 15 tot 17 juni organiseert onze Europese koepelorganisatie LYMEC een conferentie over media-vrijheid. Het evenement zal plaatsvinden in Belgrado, Servië.

Tijdens de conferentie wordt er gekeken naar de huidige situatie van persvrijheid in de verschillende Europese landen. Onderwerpen zoals invloed van de staat , onafhankelijkheid van journalisten, online media en zelfcensuur worden behandeld.

De deelnemers bijdrage zal 50 euro zijn, dit is inclusief  2 overnachtingen, eten en de conferentie. Daarnaast zal 80% van de reiskosten (tot een maximum van 250 euro) worden vergoed door LYMEC.

Wil je mee? Stuur een mailtje met korte motivatie (max. 200 woorden) naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . De deadline voor aanmelding is 10 mei. Je motivatie zal gelezen worden door de Internationaal Secretaris Pauline Kastermans, de Secretaris Scholing & Vorming Steve Bertens en oud-IS Erik van der Meij.

Er kan maar 1 iemand van de JD deelnemen aan het evenement, dus licht goed toe waarom juist jij deel moet nemen aan dit evenement en hoe jij de opgedane kennis denkt terug te brengen binnen onze vereniging.

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to Twitter

JD Blog

Mark Ottema, sympathieke allemansvriend

Er zijn weinig Jonge Democraten zo open en benaderbaar als de aankomend secretaris promotie. Tijdens het congres won Mark de verkiezingen, ...

Lees meer...

donderdag 28 augustus 11:00
Zomeroffensief: UvA + HvA - Amsterdam
donderdag 28 augustus 12:00
Zomeroffensief Nijmegen: Pubquiz TouT - Arnhem-Nijmegen
donderdag 28 augustus 13:00
Zomeroffensief: Student Life Festival (28 augustus) - Twente
donderdag 28 augustus 13:30
Zomeroffensief: Interactieve workshop politiek in Deventer - Twente
zaterdag 30 augustus 12:00
Sportdag - Amsterdam
maandag 01 september 20:00
Kick-off: politieke pubquiz! - Utrecht

» Bekijk volledige kalenderOntvang nieuwsbrief in HTML?

Twitter

Jonge Democraten Online

Facebook GroupLinkedIn GroupTwitterYouTube

© 2013 Jonge Democraten

RKR Cookie Banner