JD
Academie

JD Academie

De JD Academie is het kennis- en trainingscentrum van de Jonge Democraten. Hier vindt je een beknopte uitleg van wat de JD Academie doet. Maar de volgende vraag is natuurlijk veel belangrijker...

"Wat kan ik doen bij de JD Academie?"

Dat ligt eraan wat je wilt! De JD Academie faciliteert en promoot trainingen in alle afdelingen, organiseert toptrainingen op landelijk niveau, biedt een platform om jouw kennis om te zetten in een training en biedt zelfs de mogelijkheid om trainer te worden bij de Jonge Democraten.

"Ik wil een training volgen!"

In de talrijke afdelingen vinden allerlei educatieve activiteiten plaats. Onder het kopje Activiteiten worden alle trainingen, debatten en masterclasses geplaatst die in de afdelingen plaatsvinden. Deze bijeenkomsten zijn vrijwel altijd laagdrempelig en ook geschikt voor de wat minder ervaren leden. Iets hoger van niveau zijn de Toptrainingen, een reeks van landelijke trainingen die eens per jaar wordt georganiseerd. Houdt hiervoor het nieuws goed in de gaten in de Digizine.

Tevens is er de mogelijkheid om een training aan te vragen. Kijk hiervoor eerst onder het kopje Trainingen welke trainingen en beschikbaar zijn en doe vervolgens je aanvraag via het kopje Training aanvragen. Deze mogelijkheid is vooral bedoeld voor besturen en commissies binnen de Jonge Democraten, maar kan in een enkel geval ook extern worden ingezet. Informeren naar de mogelijkheden kan altijd!

"Ik wil een training ontwikkelen!"

Heb jij specialistische kennis van een bepaald onderwerp en lijkt het je leuk om dit in de vorm van een training over te brengen aan andere Jonge Democraten? Dat kan! Hiervoor is het Team Academie opgericht, zij kunnen je handvatten bieden om van die kennis een leuke, interactieve maar ook educatieve training te ontwikkelen. Deze training kan uiteindelijk zelfs opgenomen worden in het Trainingsaanbod! Kijk  onder het kopje Team Academie hoe je met hen in contact komt.

"Ik wil trainingen geven!"

De JD Academie heeft een omvangrijke groep Trainers. Deze trainers hebben ooit een train-de-trainerbijeenkomst bijgewoond en hebben daar geleerd hoe zij hun kennis kunnen overbrengen in een training. Dat kun jij ook! Eens in de zoveel tijd wordt een nieuwe train-de-trainerbijeenkomst georganiseerd. Hou het kopje Nieuws in de gaten of neem contact op met de Landelijk Secretaris Scholing & Vorming op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

 

JD Blog

Een kleurrijke overheid

Burgers krijgen de leiders die ze verdienen. En voor de ambtenaren – als vierde machtsfactor niet meer weg te denken uit onze ...

Lees meer...

vrijdag 01 augustus 00:00
International Summer School (JD / JOVD) - Internationaal
vrijdag 01 augustus 00:00
International Summer School (JD / JOVD) - Internationaal
vrijdag 01 augustus 00:00
International Summer School (JD / JOVD) - Internationaal
vrijdag 01 augustus 00:00
International Summer School (JD / JOVD) - Internationaal
vrijdag 01 augustus 00:00
International Summer School (JD / JOVD) - Internationaal
dinsdag 05 augustus 21:00
Spelletjesavond! - Twente

» Bekijk volledige kalenderOntvang nieuwsbrief in HTML?

Twitter

Jonge Democraten Online

Facebook GroupLinkedIn GroupTwitterYouTube

© 2013 Jonge Democraten

RKR Cookie Banner