Groningen

Actief Worden

Actief zijn in je lidmaatschap is het leukste wat je kunt doen binnen Jonge Democraten. Iedereen begint ergens binnen de JD, en er zijn tal van manieren waarop jij je kan inzetten voor de vereniging.

Activiteiten

Het bestuur organiseert allerlei activiteiten per maand, met veel verschillende onderwerpen. Eigenlijk is er voor iedereen wel een activiteit die hem of haar aanspreekt. Wees vooral niet bang om een keer langs te komen: we zien graag nieuwe gezichten, en bijna al onze activiteiten zijn ook erg toegankelijk voor als je de eerste keer langs komt.
Voor een compleet overzicht van de activiteiten die we de komende maanden hebben, kijk dan in de agenda.

Werkgroepen

Behalve de standaard activiteiten hebben ook werkgroepen die in oktober 2012 zijn opgestart. Wil jij ook actief worden in een werkgroep om binnen de JD nog vaker je politieke ei kwijt te kunnen? Kijk dan onder het kopje 'Werkgroepen' en stuur een mail naar de Voorzitter of Secretaris van de werkgroep om je aan te melden! 

Commissies

Naast je politieke vaardigheden ontwikkelen in een werkgroep bestaat er bij de Jonge Democraten ook de mogelijkheid om je organisatorische vaardigheden te ontwikkelen binnen een commissie. Een commissie komt op vast basis bij elkaar en kan tal van zaken organiseren, van reizen tot lezingen en feestjes. Wil jij meer weten over onze commissies, kijk dan eens op onze Commissiepagina!

Overig

Heb je zelf ook ideeën over hoe je zelf wat zou kunnen bijdragen aan onze afdeling? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. naar de Algemeen Secretaris. Initiatief wordt beloond, en goede ideeën worden eigenlijk altijd wel opgepikt door het bestuur.

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to Twitter

Nieuws

Kom langs tijdens de KEI-week!

Tijdens de KEI-week zullen de Jonge Democraten Groningen vele activiteiten organiseren! Zo staan we natuurlijk op de informatiemarkt, doen we mee met de KEI-parade en organiseren ...

Lees meer...

Word lid!

Weblog

Jonge Democraten: "Geen euro naar FC Groningen"

Afgelopen week kwam het nieuws naar buiten dat FC Groningen een lagere huur wil betalen voor de Euroborg. De club heeft namelijk een tekort op de begroting, en wil dit ...

Lees meer...

dinsdag 23 september 20:00
Sharia in Nederland - Groningen
dinsdag 30 september 20:00
Algemene Afdelingsvergadering (AAV) - Groningen
zaterdag 04 oktober 10:00
Onderwijssymposium - Schets je eigen school - landelijk
vrijdag 10 oktober 18:00
Kaderweekend - landelijk
zaterdag 25 oktober 10:00
OUDtro-weekend - landelijk
vrijdag 07 november 17:00
Introweekend - landelijk
zaterdag 15 november 10:00
Dag van het Midden-Oosten: Taking Responsibility - landelijk
zaterdag 15 november 10:00
Dag van het Midden-Oosten: Taking Responsibility - landelijk

» Bekijk volledige kalenderOntvang nieuwsbrief in HTML?

Twitter JD Groningen

JD Groningen Online netwerken

Facebook GroupTwitter

© 2013 Jonge Democraten

RKR Cookie Banner