Groningen

Actief Worden

Actief zijn in je lidmaatschap is het leukste wat je kunt doen binnen Jonge Democraten. Iedereen begint ergens binnen de JD, en er zijn tal van manieren waarop jij je kan inzetten voor de vereniging.

Activiteiten

Het bestuur organiseert allerlei activiteiten per maand, met veel verschillende onderwerpen. Eigenlijk is er voor iedereen wel een activiteit die hem of haar aanspreekt. Wees vooral niet bang om een keer langs te komen: we zien graag nieuwe gezichten, en bijna al onze activiteiten zijn ook erg toegankelijk voor als je de eerste keer langs komt.
Voor een compleet overzicht van de activiteiten die we de komende maanden hebben, kijk dan in de agenda.

Werkgroepen

Behalve de standaard activiteiten hebben ook werkgroepen die in oktober 2012 zijn opgestart. Wil jij ook actief worden in een werkgroep om binnen de JD nog vaker je politieke ei kwijt te kunnen? Kijk dan onder het kopje 'Werkgroepen' en stuur een mail naar de Voorzitter of Secretaris van de werkgroep om je aan te melden! 

Commissies

Naast je politieke vaardigheden ontwikkelen in een werkgroep bestaat er bij de Jonge Democraten ook de mogelijkheid om je organisatorische vaardigheden te ontwikkelen binnen een commissie. Een commissie komt op vast basis bij elkaar en kan tal van zaken organiseren, van reizen tot lezingen en feestjes. Wil jij meer weten over onze commissies, kijk dan eens op onze Commissiepagina!

Overig

Heb je zelf ook ideeën over hoe je zelf wat zou kunnen bijdragen aan onze afdeling? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. naar de Algemeen Secretaris. Initiatief wordt beloond, en goede ideeën worden eigenlijk altijd wel opgepikt door het bestuur.

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to Twitter

Nieuws

Jonge Democraten roepen ‘The Clown’ uit tot beste coffeeshop van Groningen

De Jonge Democraten Groningen hebben deze maand de coffeeshops in de binnenstad van Groningen getest. De Jonge Democraten zijn voorstander van de legalisatie en regulering van ...

Lees meer...

Word lid!

Weblog

Van Mierlo is dood: Terlouw is springlevend

Voor wie het gemist heeft, enkele dagen geleden stond in het NRC een stuk van Arnout Maat, bestuurslid van JD Amsterdam, met de titel: ‘D66′ers, doe niet zo elitair, word weer ...

Lees meer...

dinsdag 22 april 20:00
Goed opgeleid; nu nog arbeidszekerheid! - Groningen
dinsdag 29 april 20:00
Training besluitvorming in de EU - Groningen
vrijdag 02 mei 18:00
Introweekend - landelijk
vrijdag 02 mei 18:00
Introweekend - landelijk
vrijdag 02 mei 18:00
Introweekend - landelijk
dinsdag 06 mei 20:00
AAV: Motieavond - Groningen
zaterdag 10 mei 12:00
Nieuweledenmiddag met D66 - Groningen
zaterdag 10 mei 18:00
Lustrumweekend - landelijk
zaterdag 10 mei 18:00
Lustrumweekend - landelijk
vrijdag 16 mei 08:00
PJO-debat: De Derde Kamer - landelijk

» Bekijk volledige kalenderOntvang nieuwsbrief in HTML?

Twitter JD Groningen

JD Groningen Online netwerken

Facebook GroupTwitter

© 2013 Jonge Democraten

RKR Cookie Banner