Friesland
Friesland3.jpg

What's up in Fryslan?

Het Jaar 2014 is inmiddels vrolijk ingeluid en dat blijkt te werken. D66 was dé grote winnaar van de gemeenteraadsverkiezen! En terecht, want geen enkele partij heeft het vernieuwingsvermogen en de wil om misstanden aan te pakken zoals D66 dat heeft. Niet voor niets is het motto van de strijdbare democraten: En nu Vooruit!

Sinds December '13 zit heeft een nieuw bestuur plaatsgenomen en die hebben weer een aantal leuke activiteiten in de planning staan komende tijd:

Zo zijn de aankomende activiteiten:


21-23 mei, Schiermonnikoog             -          Lustrumweekend

Van vrijdag 21 tot zondag 23 mei vieren wij het Lustrum van de Jonge democraten! Dit doen we geheel in eigen stijl op schiermonnikoog. Samen met gastsprekers en een flinke dosis enthousiasme gaan we er met z'n allen een fantastisch weekend van maken. Zin om mee te gaan? Geef je dan snel op, dan hopen we je op Schier te mogen zien!

 

De volgende bestuursfuncties zijn nog vacant:

Secretaris Organisatie
Zijn organiseren en plannen jou op het lijf geschreven? Weet jij effectief leuke en nuttige evenementen uit de grond te stampen in no-time? Neem dan snel contact op met de voorzitter, en wie weet help jij bij de tofste jeugdpartij in Friesland binnenkort mee de beste activiteiten te organiseren.

Wil je meer informatie of je aanmelden? Mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Kijk voor het laatste nieuws over de Jonge Democraten Fryslân op onze Facebook pagina (groep Jonge Democraten Fryslân).

JD Friesland Online netwerken

Twitter JD Fryslân

Nieuws

What's up in Fryslan?

Het Jaar 2014 is inmiddels vrolijk ingeluid en dat blijkt te werken. D66 was dé grote winnaar van de gemeenteraadsverkiezen! En terecht, want geen enkele partij heeft het ...

Lees meer...

Word lid!Ontvang nieuwsbrief in HTML?

© 2013 Jonge Democraten

RKR Cookie Banner